Haberler

CHP, Selvi Kılıçdaroğlu'nun uyuyakalmasıyla ilgili sessizliğini bozdu! Sebebi bambaşkaymış

Güncelleme:

CHP'nin "İkinci Yüzyıla Çağrı" toplantısında Kemal Kılıçdaroğlu'nun eşi Selvi Kılıçdaroğlu'nun uyukladığı anlar gündem olmuştu. Konuyla ilgili CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Aylin Nazlıaka, "Kendisi rahatsızdı. Buna rağmen sağlık koşullarını zorladı. Etkinliğe gelmeden önce de bir tedavi uygulandı kendisine. Serum verildi" dedi. Etkinlikten önce test yapıldığını belirten Nazlıaka, "Bunu paylaşmak zorunda kalmak çok utanç verici ama kendisinin kovid pozitif olduğu da ortaya çıktı" dedi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İstanbul Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı'nda dün düzenlenen 'İkinci Yüzyıla Çağrı' toplantısında partililerle bir araya geldi. Kılıçdaroğlu'nun açılış konuşmasının ardından CHP liderinin başdanışmanı ABD'li yazar, ekonomist Jeremy Rifkin online bağlantı ile salondakilere seslendi.

SELVİ KILIÇDAROĞLU'NUN UYUKLAMASI GÜNDEM OLDU

Rifkin, uzun ve akademik bir konuşma yaparken Kılıçdaroğlu'nun eşi Selvi Kılıçdaroğlu'nun programda gözlerinin kapalı olduğu anlar kameralar tarafından görüntülendi. Selvi Kılıçdaroğlu'nun uyukladığı anlar sosyal medyada gündem olurken, birçok yayın organında da haberleştirildi.

Nazlıaka: Selvi hanım dün sonrasında test yaptırdı; kovid pozitif olduğu ortaya çıktı

"KENDİSİ RAHATSIZDI ANCAK SAĞLIK KOŞULLARINI ZORLADI"

Cumhuriyet Halk Partisi Kadın Kolları Genel Başkanı Aylin Nazlıaka, bugün CHP İstanbul İl Başkanlığı'nda olaya ilişkin basın açıklaması yaptı. Nazlıaka, "Dün genel başkanımızın değerli eşi Selvi Kılıçdaroğlu da böylesine tarihi, böylesine önemli bir güne tanıklık etmek istemişti. Ancak kendisi rahatsızdı. Buna rağmen sağlık koşullarını zorladı.

Nazlıaka: Selvi hanım dün sonrasında test yaptırdı; kovid pozitif olduğu ortaya çıktı

"ETKİNLİĞE GELMEDEN ÖNCE SERUM VERİLDİ"

Etkinliğe gelmeden önce de bir tedavi uygulandı kendisine. Serum verildi. Hatta bu nedenle 14.00'te başlayacak olan etkinliğimiz 11 dakika kadar geç başladı. Çünkü genel başkanımız da eşinin tedavisinin bitmesini bekledi. Daha sonrasında salona birlikte giriş yaptılar.

"KORONA TESTİ POZİTİF ÇIKTI"

Ayrıca Selvi hanım dün, sonrasında bir test yaptırdı. Bunu paylaşmak zorunda kalmak çok utanç verici ama kendisinin kovid pozitif olduğu da ortaya çıktı. Bu belgeyi de burada basın mensuplarıyla paylaşıyoruz. Buradan Selvi hanıma, Kılıçdaroğlu ailesine geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. Acil şifalar diliyoruz." dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Kemal Kılıçdaroğlu Selvi Kılıçdaroğlu Haberler

500

Yorumlar (17)

Mehmet Celik:

pozitif ise evde kalmasi gerekmiyormu politikada zehir kustugunuz yetmezmis gibi birde kovit mi yayiyorsunuz

988
514
yanıtYanıtla
tahsin bueyuekkol:

Hemde hic rahatsizliği var gibi görünmüyo Sanirim boş laflara bezmiş

702
461
yanıtYanıtla
Efe koç:

Gece uyadırıp uyandırıp mutfakta TikTok çekerse napsın kadın her ne olursa olsun siyaseti sevmiyorum işim olmaz

640
311
yanıtYanıtla
bekir yapici:

izledigim kadariyla zaten saniyelik bir görüntüydü uyanik foto muhabiri o ani yakalamis bir iki sefer tekrar etti bende akademik konusmalardan bikkinliik duydu herhalde diye düsünüyordum megerse rahatsizmis neticede yasli insanlar gecmis olsun diyelim.

201
133
yanıtYanıtla
bilal yılmaz :

Bildiğin horul horul uyumuş. Hiç de öyle hasta gibi görünmüyor.

yanıt18
yanıt18
ErkhaN:

Kadın sıkıldı da uyudu ne alaka bırakın bu işleri

229
104
yanıtYanıtla
Halit:

bence uyuması çok doğal ve insani amma covidli olması tam sorumsuzluk ve koca salon tıklım tıklım yaydıkça yaydı biri ölürse katili odur yaşlılara ve bünyesi zayıflara covid ölümcüldür

yanıt12
yanıt3
Sevda Gül :

Yalana bakin! Kollarini baglamasi tam bunun aksine „ sekerlemeye“ teslim ifadesi!!!!!

58
32
yanıtYanıtla
turgay orbay:

özrü kabahatinden büyük . kovid olmasına rağmen binlerce insanla etkileşime girmek!!! sonrada neye inanacağız ya projeleriniz hep ölü doğuyor kendisi orada olmasa hasta yatsa kimse buna dikkat etmezdi ama bu şekilci yaklaşımınız emek sarf ettiğiniz herşeyin önüne geçiyor .

52
21
yanıtYanıtla
hakan Karadağ:

Millet de inandı siz milletin aklıyla hala dalga geçmeye devam edin bakalım

36
24
yanıtYanıtla
Tüm 17 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title