Haberler

"Natürel Gölgeler" ile Gerçeküstü Bir Doğallık

Güncelleme:

L'Oréal Professionnel martta 2013 İlkbahar/Yaz Saç Koleksiyonu "Natürel Gölgeler"i lanse ediyor.

Podyumlarda bu sezon hakimiyet kuran çiçek açan desenler ve canlı renklerden ilham alan koleksiyon hızla ilerleyen moda dünyasını sürreal bir doğallığa geri dönüşe davet ederek yorumluyor. L'Oréal Professionnel, hayallerindeki saç stilini kadınlara bir çiçeğin güzelliğinde sunuyor.

Koleksiyondaki saç renklendirmeleri Keira Knightley, Victoria Beckham ve Kate Moss gibi birçok ünlünün kuaförlüğünü yapan Prada ve Balmain reklamlarından da tanıdığımız ünlü kuaför James Pecis gerçekleştirdi. Ünlü kuaför doğaya geri dönüşü yansıtmaya çalışırken saçın doğal yapısına en iyi özeni gösteren Inoa'yı tercih ettiğini söyledi. Kıyafetlerdeki çok canlı çiçek tonlarını saçlarda Inoa'nın yeni soğuk kahve moka renkleri ve doğal görünümlü gölgelerle tamamladı. Özellikle kısa saç modelinde saçlara doğal bir tutuculuk kazandırmak için yine L'Oréal Professionnel'den Süper Pudra'yı tercih etti.

Kıyafetlerde sezonun ön plana çıkan açık mavi, eflatun ve pembe tonları kullanıldı. Saçlarda ise yine aynı stylingde olduğu gibi iç içe geçen renk kontrastları kullanıldı. Moka tonlarındaki saçlar canlı tonlardaki natürel gölgelerle hareketlendirildi. Yeni natürel gölgelerin en güzel yanlarından biri de doğal kahve saçlara mükemmel uyması ve her kadının stiline uyacak şekilde uygulanabilmesi. Bahar gelmeden doğal gölgelere sahip olup bu sezonun popüler stiline saçlarınıza yansıtmak için mutlaka L'Oréal Professionnel kuaförüne uğrayın!

Kaynak: Bültenler / Güncel

victoria beckham keira knightley kate moss prada Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title