Haberler

Müstehcen içerikli parti düzenleyen "Fergio House" hesabına operasyon! 19 kişi gözaltında

Güncelleme:

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, İstanbul merkezli 8 ilde düzenlenen operasyonla "Fergio House" isimli hesap üzerinden müstehcen içerikli videolar paylaşan ve yine müstehcen içerikli parti yapacakları tespit edilen 19 kişinin gözaltına alındığını açıkladı. Şüpheliler, suç işlemek amacıyla örgüt kurma ve müstehcen paylaşımlarla suçlanıyor.

Fergio House isimli sosyal medya hesabını yönetenlere yönelik operasyon düzenlendi. Operasyon haberini İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, sosyal medya hesabından duyurdu.

BASKINLARDA 19 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

Bakan Yerlikaya, "Kafes-26" operasyonu kapsamında 15 adrese eş zamanlı baskınlar düzenlendiği bilgisini verdi. Büyükçekmece, Gaziosmanpaşa, Kartal, Beyoğlu, Eyüpsultan ilçeleri ile Isparta, Hakkari, Ankara, Gaziantep, İzmir, Konya ve Antalya illerindeki baskınlarda 19 kişi gözaltına alındı.

Müstehcen içerikli parti yapacaklardı! 'Fergio House' hesabına yönelik operasyonda 19 kişi gözaltında

BİNLERCE SAHTE DOLARA EL KONULDU

Operasyonda 2 bin adet sahte 100 dolarlık banknota da el konuldu. Gözaltına alınanlar, suç işlemek amacıyla örgüt kurma ve müstehcen paylaşımlarla suçlanıyor.

Müstehcen içerikli parti yapacaklardı! 'Fergio House' hesabına yönelik operasyonda 19 kişi gözaltında

MÜSTEHCEN İÇERİKLİ PARTİ YAPACAKLARDI

Operasyona ilişkin sosyal medya hesabından açıklama yapan Bakan Yerlikaya, gözaltına alınanların organize bir şekilde hareket ederek müstehcen içerikli parti yapacaklarının tespit edildiğini söyledi.

Müstehcen içerikli parti yapacaklardı! 'Fergio House' hesabına yönelik operasyonda 19 kişi gözaltında

"SUÇ ODAKLARINA GÖZ AÇTIRMAYACAĞIZ"

Yerlikaya, "Halkımızın milli ve manevi değerlerini aşağılayanlarla, huzurunu kaçıran suç odaklarına göz açtırmayacağız." ifadelerini kullandı.

Müstehcen içerikli parti yapacaklardı! 'Fergio House' hesabına yönelik operasyonda 19 kişi gözaltında

İSTİKLAL CADDESİ'NDE PARA SAÇMIŞLARDI

Operasyon düzenlenen Fergio House isimli grup, İstiklal Caddesi'nde yerlere 1 dolar attıkları videoyla gündeme gelmişti. Havaya savrulan 1 dolarları alabilmek için bazı vatandaşlar büyük çaba sarf etmiş ve kısa sürede kargaşa yaşanmıştı. Sosyal medyada paylaşılan görüntülere tepkiler yükselince polis ekipleri harekete geçmişti.

Erdem Aksoy
Haberler.com - Güncel

İçişleri Bakanı Operasyon İstanbul Güncel Haberler

500

Yorumlar (60)

Çınar Saraç:

Alan memnun veren memnun Allah aşkına

136
866
yanıtYanıtla
Demir Acer :

hayvan bile esini kiskanir

yanıt639
yanıt54
İbrahim Demirel:

Kesinlikle yasaklanmalı. Hatta bunu yapan kişileri devlet gözetiminde en ağır işlerde, örneğin tarlalarda inşaatlar da çalıştırılmali. Fazla özgürlük, azgınlık getirir. Bizim topluma özgürlük yarasaydı 100 yıl oldu ihya olurduk. Özgürlük adı altında her pisliği yapan bir millet ile karşı karşıyayız.

645
104
yanıtYanıtla
Samarpan Bhav:

Ne yaptilar ki? Başka birini zorladılarmı? Hayır. Demekki kıskanma hissi yok. Ve açık ve net anlaşarak yapıyorlar. İhanet yok. Sahtekarlar yinede aldatıyor ve ayrılıyor. Bunlar bilerek yaparak kiskanma hissi arkalardında bırak daha bir özgür şekilde yaşıyor. Bunlar yapıyor diye sanki sana biri evlenme sen monogam yaşama diyor. Sende istediğin tarzı yaşamak.

yanıt36
yanıt218
Güzel ve sağlıklı yaşamın Adresi:

Eline sağlık ne güzel yazmışsın kardeşim.

yanıt16
yanıt4
Güzel ve sağlıklı yaşamın Adresi:

İbrahim Demir ellerine sağlık ne güzel yazmışsın kardeşim.

yanıt25
yanıt4
Ancinsan Toranaga:

İdam kesinlikle idam toplum virüsü bunlar leşleri de kireç kuyusuna atılmalıdır

458
88
yanıtYanıtla
Benim Kkk:

Ip elinde dolananlardanmisiniz o iple hamallik yapda topluma,bir faydan olsun uşak

yanıt64
yanıt170
Teoman H.:

olurmu öyle şey toplumsal ahlak diye bir şey var tamam herkes özgür olabilir ama bunu gözümüzün içine soka soka yapamazlar senin özgürlüğün benim rahatsız olduğum noktada biter.

368
33
yanıtYanıtla
Samarpan Bhav:

Senin gözünün icine medya sokuyor. Medyaya yasak gelsin. Ya degilse kimin ne halt yedigini ne bilirsin ne de seni ilgilendirir.

yanıt31
yanıt133
Tüm 60 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title