Haberler

Mustafa Şükrü Nazlı: Muhtarlar, Devletimizin Şefkat Eli

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Çevre ve İçişleri Komisyonu üyesi ve AK Parti Kütahya Milletvekili Mustafa Şükrü Nazlı, muhtarların, devletin güler yüzü ve şefkat eli olduğunu ifade etti.

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Çevre ve İçişleri Komisyonu üyesi ve AK Parti Kütahya Milletvekili Mustafa Şükrü Nazlı, muhtarların, devletin güler yüzü ve şefkat eli olduğunu ifade etti.

Muhtarların aynı zamanda demokrasinin vazgeçilmez yapı taşı olduğunu dile getiren Nazlı, "Muhtarlık, Vatandaşlarımızın devlet kurumlarıyla ilişkilerinde önemli bir rol oynayan, diğer yandan da kamu yönetimi anlayışının en temel unsurlarından birini teşkil eden müessesedir. Vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını, sorunlarını ve beklentilerini yetkili makamlara ileten ve takibini yapan geleneksel ve tarihi kurumlarımızdır. Muhtar halka en yakın seçilmiş yönetim birimidir, devletin halkla en sıcak temas noktasıdır, devletin güler yüzü ve şefkat elidir. İşte tüm bu önemli işlevleri yerine getiren muhtarlar, demokrasinin vazgeçilmez yapı taşlarıdır. Muhtarlar Cumhurbaşkanı'mızın kendilerini kabulüyle en üst düzeyde muhatap bulmuşlar, hak ettikleri konuma ve değere kavuşmuşlardır. Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde Cumhurun başkanıyla buluşarak en büyük şerefe ve payeye nail olup, Ankara'yla ilk defa bu kadar yakın çalışma imkanı bulmuşlardır. Bu sayede tam manasıyla vatandaşla devlet arasında köprü olma işlevine kavuşmuşlardır. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan direkt muhtarları muhatap alarak ve 19 Ekim gününü Muhtarlar Günü olarak ilan ederek aslında onların nezdinde milletimize, demokrasiye, yerel değerlere, tabana ve özellikle en ücra köşede yaşayan hemşerilerimize, sesini duyurmakta zorlanan kimselere ne kadar büyük önem atfettiğini göstermiş oldu. Bu milleti, vatandaşı merkeze almanın ve onları en büyük değer ve sıradan vatandaşı efendi olarak görmenin en somut ifadesidir. İlimizde görev yapan tüm köy ve mahalle muhtarlarımızın Muhtarlar Günü'nü tebrik eder, çalışmalarında üstün başarılar dilerim" ifadelerini kullandı. (EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Mustafa Şükrü Nazlı Ak Parti Türkiye Kütahya Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Şişli'de 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Şişli'de alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! Beşiktaş'ta 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Beşiktaş'ta alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! 1 Mayıs'ta Beyoğlu'nda hangi yollar kapalı olacak? Beyoğlu'nda alternatif güzergâhlar nereler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif yollar! 1 Mayıs'ta Fatih'te hangi yollar kapalı olacak? Fatih'te alternatif güzergâhlar nereler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif yollar! 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? İstanbul'da kapalı olacak yollar nereler? Fatih, Şişli, Beşiktaş, D-100 Karayolu 1 Mayıs'ta toplu taşımaya kısıtlama mı getirildi? Toplu taşıma hangi saatler ücretsiz? İstanbul, Ankara ve İzmir'de ücretsiz toplu taşıma saatleri! 1 Mayıs'ta toplu taşımalar ücretsiz mi? İstanbul'da toplu taşımaya kısıtlama geldi mi? KIZIL GONCALAR son bölümde ne oldu? Kızıl Goncalar yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? 30 NİSAN TV YAYIN AKIŞI | Bugün hangi diziler var? Kanal D, Star TV, TRT1, ATV, TV8, Show TV, NOW TV GELİNİM MUTFAKTA CANLI İZLE #128105 30 Nisan 2024 Gelinim Mutfakta puan durumu belli oldu mu? MÜGE ANLI CANLI İZLE! 30 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? BUGÜN HANGİ MAÇLAR VAR? #9917 30 Nisan günü maç var mı, hangi kanaldan yayınlanıyor, şifresiz mi? Bugün hava nasıl olacak? #127782 İstanbul'da yağmur yağacak mı? 30 Nisan hava durumu tahminleri! A101 AKTÜEL KATALOĞU 2 MAYIS| Çekme karavan fiyatı ne kadar? A101 bu hafta katalog ürünleri neler? A101 fiyat listesi! Resmi Gazete'de yayımlandı: #128647 Toplu taşıma 1 Mayıs'ta ücretsiz olacak! Resmi Gazete bugünün kararları neler?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title