Haberler

Mustafa Ceceli Geliyor

Güncelleme:

Kültür Şöleninin Finaline Pop Müziğinin sevilen ismi Mustafa Ceceli ve Cihan Yıldız geliyor.

Darıca'da fenomen haline gelen ve bir ay boyunca devam eden gecelerde yüz binlerce insanı Darıca Sahilinde bir araya getiren 6. Şehirler ve Kültürler Kaynaşması 2 Temmuz pazartesi akşamı muhteşem bir finalle sona eriyor. Darıca Sahilinde bulunan Gönül Birliği Kapısının önüne kurulacak olan özel sahnede noktalanacak olan kültür şöleninin finaline Pop Müziğinin sevilen ismi Mustafa Ceceli ve Cihan Yıldız geliyor.

Darıca sahilinde gerçekleşecek olan muhteşem final için hazırlıklar Darıca Belediyesi tarafından hummalı bir şekilde sürdürülürken ,programa oldukça yoğun bir katılım bekleniyor.

SÜNNET ŞÖLENİNE FUAT SAKA GELİYOR

Her yıl yüzlerce çocuğun tüm masraflarını karşılayarak sünnet ettiren Darıca Belediyesi tarafından düzenlenen 3 Temmuz Salı akşamı gönül birliği kapısının önünde gerçekleşecek Sünnet Şölenine ise Karadeniz müziğinin güçlü sesi Fuat Saka ve türküleriyle Cihan Akboğa geliyor.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Mustafa Ceceli Fuat Saka Darıca Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title