Haberler

Müsiad İzmir ve Manisa Üyeleri İzmir Park'ta Bir Araya Geldi

Güncelleme:

MÜSİAD İzmir Şubesi üyeler arası samimiyeti artırmak amacıyla tertip ettiği "Aileler Buluşuyor Kahvaltı Programı" İzmir Park Sosyal Tesislerinde yapıldı.

MÜSİAD İzmir ve Manisa Şubesi üyeleri ve ailelerinin yoğun ilgi gösterdiği kahvaltı programına MÜSİAD İzmir Şube Başkanı Ümit Ülkü ve MÜSİAD Manisa Şube Başkanı Abdullah Tekin, İzmir Müftüsü Prof. Dr. Ramazan Muslu, Başkan Yardımcıları ve Yönetim Kurulu üyeleri de katılanlar arasındaydı.

Programda açılış konuşması yapan MÜSİAD İzmir Şube Başkanı Ümit Ülkü: "Manisa ve İzmir Şubesi üyeleri arasında tanışmayı, kaynaşmayı ve beraberliğimizi artırmayı hedefliyoruz. Bu tür programlar sevgi, muhabbet ve kardeşlik ortamının tesisi için çok önemli." dedi.

Manisa-İzmir arasının şehir içi trafiği gibi olduğunu ifade eden Ülkü, Manisa İzmir arasında yakın ve farklı bir bağ olduğunu ve birlikte bölgesel organizasyonların artarak devam edeceğini söyledi.

Konuşmasına MÜSİAD İzmir Şube Başkanı Ümit Ülkü'ye ev sahipliğinden dolayı teşekkür ederek başlayan MÜSİAD Manisa Şube Başkanı Abdullah Tekin: "Manisa ile İzmir, ülkemizin hemen hemen birbirine en yakın ili. Biz Manisa olarak yeni bir şubeyiz. İzmir Şubemizin yirmi yılı aşkın tecrübelerinden yararlanmak ve birlikte projeler yapmak istiyoruz.

Önümüzdeki süreçte de bunun gibi vesilelerle tanışmamızı, kaynaşmamızı ve ticaretimizi geliştireceğimize inanıyorum. Bu tür toplantılar üyelerimizin kaynaşması hem de şehirlerimiz için yapılabilecekleri konuşmak açısından oldukça önem arz ediyor." dedi.

Konuşmaların ardından katılımcılar arasında İzmir Park Sosyal Tesislerinde Satranç, Tavla ve Masa Tenisi turnuvaları düzenlendi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Abdullah Tekin Ramazan Muslu İzmir Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title