Haberler

MÜSİAD Büyük ve Güçlü Bir Aile

Güncelleme:

Kahvaltı ile başlayan programa Yönetim Kurulu Üyeleri, Denetim Kurulu Üyeleri, Sektör Kurulları Komisyon Başkanları yanı sıra Erenler Belediye Başkanı Cavit Öztürk'te katılım gösterdi.

MÜSİAD Sakarya Şubesi her hafta gerçekleştirmiş olduğu haftalık Yönetim Kurulu Toplantısı'nı bu hafta Yönetim Kurulu Üyeleri, Denetim Kurulu Üyeleri, Sektör Kurulları Komisyon Başkanları ve Erenler 'de bulunan üyeleri ile birlikte Premier Best Western Otel'de bir araya geldi.

BİZ BÜYÜK BİR AİLEYİZ

Kahvaltının ardından gerçekleşen Yönetim Kurulu Toplantısı'nda önemli açıklamalarda bulunan MÜSİAD Sakarya Başkanı Yaşar Coşkun,"Her hafta düzenli olarak gerçekleştirdiğimiz toplantılar kapsamında bu hafta da Erenler 'de bir araya geldik. Bu gün burada olup bizi yalnız bırakmayan üyelerimizi gördükçe MÜSİAD Sakarya olarak ne kadar büyük bir aile olduğumuzu bir kez daha idrak ediyorum. MÜSİAD Sakarya adı altında sanayici ve işadamları derneği olarak ne kadar güçlü ve inançlı bir kurum olduğumuzu görmüş bulunuyorum. Bizi güçlü kılan siz değerli üyelerimizsiniz." Dedi.

MÜSİAD Sakarya'nın son dönemde ki olumlu çıkışından bahseden Erenler Belediye Başkanı Cavit Öztürk, "MÜSİAD şehrimizin sanayi ve ekonomi alanında güzel işlere imza atan ve şehrimize her geçen gün artı değerler katan bir dernek. Son dönemde gerçekleştirmiş olduğu bu olumlu çıkış ile beraber Sivil Toplum Kuruluşları arasında da önemli bir yere sahip. Ayrıca Erenler İlçesi'nde de bu tarz programların olması ve böyle güzel bir şekilde katılım sağlanması hepimizi mutlu ediyor." Şeklinde konuştu.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Yaşar Coşkun Cavit Öztürk Sakarya Erenler Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title