Haberler

Muhteşem Beşiktaş Balosu

Güncelleme:

Hatay Beşiktaşlılar Derneği Yönetim Kurulu Üyeleri, Beşiktaş Kulübü kongre üyesi Serdar Adalı ile yemekte bir araya geldi.

Serdar Adalı ve Hatay BJK ekibi…

Hatay Beşiktaşlılar Derneği Basın Danışmanı M.Hüseyin Zorkun, yaptığı açıklamada, Beşiktaş Kulübü kongre üyesi Serdar Adalı'nın Hatay Beşiktaş ekibine yakın ilgi gösterdiğine dikkat çekerek, "Hatay Beşiktaşlılar Derneği Başkanı M. Murat Akın ve yönetim kurulu üyeleri Seda Seçkin, Serhat Bahadırlı, Mehmet Ezer, Yunus Emre Kanmaz ve Nejat Nakip Mersin'de sayın Adalı ile yemekte bir araya geldi. Genç ve dinamik Hatay ekibini tanımak isteyen sayın Adalı, ekibi tebrik etti ve başarılar diledi. Sayın Adalı ile Mersin Tenis Kulübü'nde düzenlenen yemekte tanışma imkanı bulan Hatay BJK ekibi büyük bir onur ve mutluluk yaşadı…" dedi.

MUHTEŞEM BEŞİKTAŞ BALOSU…

Hatay Beşiktaşlılar Derneği Basın Danışmanı M.Hüseyin Zorkun, 31 Mart Cumartesi gecesi düzenlenecek olan Beşiktaş Balosu'nun çok renkli geçeceğini ifade ederek, "Geceye efsane futbolcu Paskal Nouma, Okan Karacan ve dans grubu, Ece Erken ve Ebru Polat gibi ünlüler ve Ayrıca Beşiktaş Kulübü kongre üyesi Serdar Adalı, Mersin Beşiktaş Derneği Başkanı Melih Aydoğdu, Adana Beşiktaş Derneği Başkanı Mustafa Uğur'da katılacak. Gecemizde çok büyük sürprizler olacak. Gecemizden elde edilecek olan gelir ile bir ilköğretim okulunun baştan sona yenileme çalışmasını yapacak ve derneğimizin adını vereceğiz ve ayrıca bünyemizde bulunan futbol okulunun gelişmesi için katkı sağlayacağız. Gecemize sadece Beşiktaş taraftarı değil, tüm sporseverler davetlidir" dedi.

MURAT AKIN BEYAZ TV ve OLAY TV'de…

Hatay Beşiktaşlılar Derneği Başkanı M.Murat Akın, iki televizyon programına katılarak canlı yayında Antakya'dan ve Hatay BJK Balosundan bahsetti.

Hatay Beşiktaşlılar Derneği Başkanı M.Hüseyin ZORKUN, yaptığı açıklamada, "Hatay Beşiktaşlılar Balosu'na katılacak olan Okan Karacan Olay Tv'de ve Ece Erken'de Beyaz Tv'de yaptıkları programlarda Antakya'dan bahsettiler ve Hatay Beşiktaşlılar Derneği Başkanı M.Murat Akın ile canlı telefon bağlantısı kurdular. Başkan Akın Antakya ve balodan bahsetti ve Antakya'nın tanıtımına katkı verdi" dedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Serdar Adalı Murat Akın Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title