Haberler

Muharrem İnce'den Sedat Peker için başlatılan kampanyaya destek: Bırakın konuşsun

Güncelleme:

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, organize suç örgütü lideri olduğu gerekçesiyle hakkında yakalama kararı bulunan Sedat Peker için başlatılan imza kampanyasına destek verdi. İnce sosyal medyadan yaptığı açıklamada, "Sedat Peker'e yönelik dijital tecritin kaldırılmasını destekliyorum ve ben de imza veriyorum. Bırakın konuşsun, bildiklerini anlatsın, iddiaları yargıya taşınsın ve ucu kime dokunursa dokunsun, sonuna kadar araştırılsın." ifadelerini kullandı.

Birleşik Arap Emirlikleri'nde(BAE) bulunan ve sosyal medyadan paylaşım yapmasına izin verilmeyen Sedat Peker için "Dijital tecridi durdur, Sedat Peker'i konuştur" başlıklı bir imza kampanyası başlatıldı.

PEKER'İN EŞİ PAYLAŞTI

İmza kampanyasını sosyal medya hesabından paylaşan Sedat Peker'in eşi Özge Peker, "Eşimin paylaşım yapmasını isteyenler için change.org'da başlatılan linki sizler için aşağıya bırakıyorum. Adınızı, soyadınızı ve mail adresinizi yazarak destek amaçlı oy verebilirsiniz. Verdiğiniz oyun geçerli olabilmesi için mailinizden doğrulatmayı unutmayın" ifadelerini kullandı.

Muharrem İnce'den Sedat Peker için başlatılan kampanyaya destek: Bırakın konuşsun

MUHARREM İNCE DE DESTEK VERDİ

Sedat Peker için başlatılan kampanyaya Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce de destek verdi. Sosyal medyadan paylaşım yapan İnce, "Sedat Peker'e yönelik dijital tecritin kaldırılmasını destekliyorum ve ben de imza veriyorum. Bırakın konuşsun, bildiklerini anlatsın, iddiaları yargıya taşınsın ve ucu kime dokunursa dokunsun, sonuna kadar araştırılsın." açıklamasını yaptı.

Muharrem İnce'den Sedat Peker için başlatılan kampanyaya destek: Bırakın konuşsun

Mesut Şahin
Haberler.com - Güncel

Memleket Partisi Muharrem İnce Sedat Peker Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500

Yorumlar (4)

MIHTAR:

Hadi ordan muharrem.

42
91
yanıtYanıtla
Reis şeker:

Milletin malını mülkünü silah zoruyla çalan şu soytarı pekere pirim vermeyin

33
82
yanıtYanıtla
Reis şeker:

Cebir ve hileyle milletin malını parasını çalan bir mafya bozuntusundan medet uman bir millet ittifakı ne hallere düştük yahu

25
67
yanıtYanıtla
Feyzullah Atçı:

Yahu ne çok büyüttünüz şu mafya bozuntusunu ya ne günlere kaldık

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title