Haberler

Bağımsız Kocaeli Başiskele Belediye Başkan Adayı Muharrem Can Kimdir?

Güncelleme:

Bağımsız olarak 31 Mart 2019 Yerel Seçimleri'nde Kocaeli Başiskele Belediye Başkan Adayı olan Muharrem Can kimdir? Kaç yaşındadır? Nerelidir?

Muharrem Can bağımsız olarak Kocaeli Başiskele Belediye Başkan Adayı oldu. Peki, 31 Mart 2019 yerel seçimlerinde Kocaeli Başiskele Belediye Başkan Adayı olan Muharrem Can kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır? Hayatı ve kariyeri hakkında tüm merak edilenler haberimizde...

MUHARREM CAN KİMDİR?

Muharrem Can, 1980 yılında Kullar (Başiskele)'de dünyaya geldi. İlk öğrenimini Kullar'da tamamladı. Kocaeli Endüstri Meslek Lisesi Kimya Bölümü'nde eğitimine devam etti.

Muharrem Can Kimdir?

KULLAR SPOR KULÜBÜ BAŞKANLIĞI YAPTI

Aktif siyasete 2002'de Mahalle Gençlik Kolları Başkanlığı'yla başlayan siyasi hayatı, Belde Gençlik Kolları Başkanlığı, Belde Yöneticiliği, İlçe Yöneticiliği, İlçe Başkan Yardımcılığı, İlçe Başkan Adaylığı ile devam etti. Muharrem Can, Kullar Spor Kulübü Başkanlığı ve Başkan Yardımcılığı görevlerinde aktif olarak yer aldı. Ticarete genç yaşta atıldı. İş hayatına kurucusu olduğu özel bir şirkette yönetim kurulu başkanı olarak devam etmektedir. Evli ve 3 çocuk babasıdır.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Muharrem Can Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title