Haberler

Müftü Küçük'ten Başkan Uzun'a Anlamlı Ziyaret

Güncelleme:

Beylikdüzü Müftüsü Süleyman Küçük ve beraberindeki heyet, Yusuf Uzun'a "Kutlu Doğum Haftası" münasebeti ile ziyarette bulundu.

Beylikdüzü Müftüsü Süleyman Küçük ve beraberindeki heyet, Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun'a "Kutlu Doğum Haftası" münasebeti ile ziyarette bulundu.

Beylikdüzü Müftüsü Süleyman Küçük ve beraberindeki heyet, Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun'u makamında ziyaret etti. Başkan Uzun'a çiçek takdim eden Müftü Küçük, "Kutlu Doğum Haftası" nedeniyle bu tür ziyaretleri ilçe genelinde yaptıklarını ifade etti. Ziyaret ve çiçek takdimi için müftü ve beraberindeki heyete teşekkür eden Başkan Uzun, içinde bulundukları Kutlu Doğum Haftası nedeniyle günlerin daha güzel ve duygu dolu geçtiğini belirterek, ilçe genelinde müftülük tarafından düzenlenen etkinliklerin birbirinden güzel olduğunu söyledi.

Dünyanın O'nun Yoluna İhtiyacı Var

Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, Kutlu Doğum Haftası nedeniyle bu hususta önemli bir açıklama yaparak, "Allah'ın âlemlere rahmet olarak gönderdiği Hz. Peygamberimizin yoluna dünyada yaşayan tüm insanların ihtiyacı var. Dünyadaki tüm olumsuzlukların başında insanlar arasında görülen sevgisizlik var. İnsanların birbirilerini insan olduğu için sevmeleri gerek. Bu sağlandığı zaman dünyada barış düzeni işlemeye başlayacak. Bunu gerçekleştirebilmemiz için Allah'ın gösterdiği ve Hz. Peygamberimizin yürüdüğü o yolda yürümeliyiz" dedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Süleyman Küçük Yusuf Uzun Beylikdüzü Müftü Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title