Haberler

Minik Yetenekler Yarıştı

Güncelleme:

Malatya Büyükşehir Belediyesi Cemal Aslan Temel Beceri ve Eğitim Merkezi tarafından düzenlenen "Minik Yetenekler Yarışıyor" adlı etkinlik tamamlandı.

4-7 yaş aralığındaki 28 miniğin performansı göz doldurdu. Etkinliğin final programını TRT Çocuk Ekibi de takip etti.
Büyükşehir Kültür ve Sosyal İşler Dairesi bünyesindeki Cemal Aslan Temel Beceri ve Eğitim Merkezi'ne 2016-2017 Eğitim Öğretim Yılı başından Nisan ayına kadar gelen 1800 öğrenci arasından 125 kişi seçildi. Bu öğrenciler arasından da 17-20 Nisan tarihleri arasında yapılan elemeyle finalistler belirlendi. Final etkinliğine kalan 28 minik öğrenci zorlu parkuru geçmek için büyük çaba gösterdi. Final yarışmaları sonucu sportif hareketleri en doğru ve en hızlı şekilde tamamlayan öğrenciler derecelendirildi.

Kızlar Kategorisinde Tuba Esen Seçilen birinci; Büşranur Dere ikinci; Yağmur Nur Özen de üçüncü oldu. Erkekler Kategorisinde de Ahmet Lütfü birinci; Yusuf Eymen Kaya ikinci; Emirhan Buyruk üçüncü oldu.

Öğrenciler ödüllendirildi

Minik Yetenekler Yarışıyor etkinliğine katılan miniklerin tamamına katılım belgesi verilmesinin yanısıra satranç takımı, boyama kitabı ve resim kalemleri hediye edildi.

Ayrıca her iki kategoride ilk üçe giren miniklere derecelerini gösteren belgelerinin verilmesinin yanısıra Cemal Aslan Temel Beceri ve Eğitim Merkezi'ndeki yaz eğitiminde profesyonel modül eğitimi programına girmeye hak kazanmış oldu.

Öğrencilere hediyelerini Malatya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ertan Mumcu ve Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı İhsan Gençay verdi. Mumcu ve Gençay, öğrencileri tebrik ederek başarılarının devamını dilediler.

Merkezin daha büyüğü açılacak

TRT Çocuk'a açıklamalarda da bulunan Genel Sekreter Yardımcısı Ertan Mumcu, Yeşilyurt İlçesi sınırlarında bulunan Cemal Aslan Temel Beceri ve Eğitim Merkezi'nden 2 yılda 8 bini aşkın çocuğun yararlandığını belirtti. Mumcu, sözkonusu merkezin daha kapsamlısını Battalgazi İlçesi sınırlarında bulunan Kernek Külliyesi'nde hizmete açmak için çalışma yaptıklarının müjdesini de verdi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Cemal Aslan Ertan Mumcu Malatya Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

MÜGE ANLI CANLI İZLE! 18 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? İZMİR'DE YANGIN MI ÇIKTI? İzmir'de ne oldu? İzmir'de nerede yangın çıktı? Resmi Gazete bugün (18 Nisan) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 18 Nisan Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? SON DAKİKA TOKAT'TA OKULLAR TATİL Mİ? 18 Nisan Tokat'ta okullar tatil edildi mi? SON DAKİKA TOKAT ARTOVA'DA OKULLAR TATİL Mİ? 18 Nisan Artova'da okullar tatil edildi mi? Yeşilyurt'ta okullar tatil edildi mi? Tokat Yeşilyurt'ta okullar tatil mi edildi, neden? SON DAKİKA TOKAT SULUSARAY'DA OKULLAR TATİL Mİ? 18 Nisan Sulusaray'da okullar tatil edildi mi? SON DAKİKA 18 NİSAN AZ ÖNCE DEPREM Mİ OLDU? Tokat'ta en son depremler kaç şiddetinde oldu? Kandilli Rasathanesi ve AFAD deprem listesi! Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 18 Nisan dün gece deprem mi oldu? Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title