Haberler

Mini Cooper'lar Sahiplerini Buldu!

Güncelleme:

Konya'da Alışveriş ve Eğlence Festivali'nin büyük ödülü olan 3 adet Mini Cooper Countryman, noter huzurunda yapılan çekilişle sahiplerini buldu.


Kulesite'nin 19 Nisan-22 Haziran tarihleri arasında gerçekleştirdiği ''Alışveriş ve Eğlence Festivali'' kapsamında 100 TL ve katları alışveriş fişleriyle çekilişe katılan ve kazanan talihli Kulesite ziyaretçileri; Hacer Gökçen Özdemir, Rabia Batu ve Ahmet Çalışır büyük ödül olan 3 adet Mini Cooper Countryman'ın yeni sahipleri oldu.

Festival boyunca büyük ödülün yanı sıra oyun ve eğlence alanlarını ücretsiz olarak kullanan Kulesite ziyaretçileri, mağazaların festivale özel uyguladığı indirimlerden de yararlandı. Birbirinden eğlenceli etkinlikleriyle dikkat çeken Kulesite, festival kapsamında çeşitli aktiviteler, imza günleri ve gösterilere de ev sahipliği yaptı.

Alışveriş ve Eğlence Festivali'nin Konya halkı tarafından yoğun bir ilgiyle karşılandığını ifade eden Kulesite Alışveriş Merkezi Müdürü Mustafa Totan '' Festivalin büyük ödülü olan 3 adet Mini Cooper Countryman gerçekleştirdiğimiz çekilişle yeni sahiplerini buldu. Kampanyaya katılan tüm Kulesite ziyaretçilerine teşekkür ediyor, talihli ziyaretçilerimizi de tebrik ediyorum. Kulesite olarak bundan sonra da sürpriz etkinlik ve kampanyalarımızla değerli Konya halkının hizmetinde olacağız" dedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Mini Cooper Gökçen Konya Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title