Haberler

Milli Sporcu Şampiyonaya Gitmek İçin Sponsor Arıyor

Yetişkinler Artistik Buz Pateni Dünya Şampiyonu Naz Arıcı, '30 Ağustos Zafer Bayramı'nda ülkeme altın madalya kazandırmak istiyorum.

Yetişkinler Artistik Buz Pateni Dünya Şampiyonu Naz Arıcı, '30 Ağustos Zafer Bayramı'nda ülkeme altın madalya kazandırmak istiyorum. Sporseverlerden yardım bekliyorum" dedi.

29 yaşında yetişkinler artistik buz patenine başlayan elektrik-elektronik mühendisi Naz Arıcı, 2015- 2016 yıllarında Uluslararası Yetişkinler Artistik Buz Pateni Yarışması'nda şampiyon olarak altın madalya kazandı. Ancak Arıcı, Kanada'da yapılacak şampiyonaya parasızlık nedeniyle katılamayacağını açıklarken, Türkiye Buz Pateni Federasyonu ise sporcuya gönderdiği yazıda, ekonomilerinin el vermediğini ve yardımcı olamayacaklarını bildirdi. Bu gelişme üzerine milli sporcu Naz Arıcı sponsor arayışına başladı.

DHA'ya açıklamalarda bulunan Naz Arıcı, "2015 yılında Uluslararası Buz Pateni Federasyonu'nun düzenlediği Uluslararası Yetişkinler Artistik Buz Pateni Yarışması'na katıldım ve birinci oldum. Bu yıl ise yine aynı şampiyonada yine rekor bir puanla şampiyon oldum. 2016 yılı içerisinde ikincisi Kanada'da yapılacak Yetişkinler Artistik Buz Pateni Şampiyonası 30 Ağustos tarihine denk gelmesi çok özel oldu. Oraya da altın madalya için gitmek istiyorum. Ancak Türkiye Buz Pateni Federasyonumuzun maddi sıkıntıları var ve yardımcı olamayacaklarını bana yazı ile ilettiler. Bu nedenle bu yarışmaya gidemiyorum. Antrenörümle birlikte konaklama ve uçak giderleri konusunda maddi bir destek bulursak gitmek istiyorum. Federasyon yetkilileri geçen yıl alınan başarının çok önemli olduğunu söyledi. Bu yıl da aynı madalyayı kazanınca tesadüf olmadığını kanıtladım. Bu yarışma yılda bir kere yapılıyor, ancak uluslararası federasyon bizlere verdiği haberde şampiyonanın ikincisi yapılacak denildi. Yarışma takviminde yok ama 30 Ağustos'ta alınacak altın madalya beni ülkem için heyecanlandırıyor. Ben buz pateni için işimi bıraktım. Ankara'daki buz pisti kapanınca Erzurum'a yerleştim. Bu şartlarda söz verdiğim altın madalyaları ülkeme kazandırdım. Bu güne kadar üç yarışmaya girdim ve üçünden de altın madalya kazandım. Antrenörüm ve benim desteğe ihtiyacımız var. Bu konu ile ilgili daha önce dönemin başbakanımıza bir mektup yazmıştım. O da beni Spor Genel Müdür Yardımcılarından Ömer Kalkan'a gönderdi. Sayın Kalkan ile görüştük, ancak henüz hiçbir sonuç alamadım, ama kendilerinden yardım bekliyorum. Daha önce şampiyonaya katılım ücretini kendim yatırdım. Federasyonum ulaşım ve konaklama giderlerimizi karşılamıştı. Şimdi ise katılım parasını yine ben yatırdım. Şimdi ise şampiyonaya gidebilmek için sporseverlerden yardım bekliyorum." - Ankara

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Ömer Kalkan Türkiye Kanada Spor Haberler

Bomba iddia! Üç parti birleşip başına da Abdullah Gül'ü geçirecek

Bomba iddia! Üç parti birleşip başına da Abdullah Gül'ü geçirecek

Yok böyle para! İşte Fenerbahçe'nin anlaşmaya vardığı Mourinho'nun maliyeti

Yok böyle para! İşte Fenerbahçe'nin anlaşmaya vardığı Mourinho'nun maliyeti

Ankara'da çirkin olay! 'Sizden midem bulanıyor' diyerek başörtülü komşusuna keserle saldırdı

Ankara'da çirkin olay! "Sizden midem bulanıyor" diyerek başörtülü komşusuna keserle saldırdı

Bakmadan Geçme

Kaan Kazgan'a kim saldırdı? Batuhan Çarbuğa kimdir? Wembley Stadyumu hangi takıma ait? Borussia Dortmund Şampiyonlar Ligi kazandı mı? Dortmund'un kaç tane Şampiyonlar Ligi kupası var? Sampiyonlar Ligi Finali nerede, hangi statta 2024? 1-2 Haziran Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Yeni Irak Cumhuriyeti Büyükelçisi Anıl Bora İnan kimdir? Anıl Bora İnan hayatı ve biyografisi 1 Haziran 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Haziran Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 1-2 Haziran İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1-2 Haziran 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 1 Haziran AFAD ve Kandilli deprem listesi! 1 Haziran Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1-2 Haziran Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Haziran 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı! Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 1-2 Haziran Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 1-2 Haziran İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 1-2 Haziran Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
Erdoğan ve Özel'in 'görev onayı' anketinde çarpıcı sonuç! Son 2 ay içinde büyük değişim

Erdoğan ve Özel'in "görev onayı" anketinde çarpıcı sonuç! Son 2 ay içinde büyük değişim

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title