Haberler

Milletvekili Nazlı'dan Hisarcık ve Emet'e Gençlik Merkezi Müjdesi

AK Parti Kütahya Milletvekili Mustafa Şükrü Nazlı, Emet ve Hisarcık ilçelerine gençlik merkezleri binaları yapılacağını söyledi.

AK Parti Kütahya Milletvekili Mustafa Şükrü Nazlı, Emet ve Hisarcık ilçelerine gençlik merkezleri binaları yapılacağını söyledi.

2 ilçeye yapılacak olan merkezlerin toplam maliyetlerinin 11 milyon TL olduğunu dile getiren Nazlı, "Emet ve Hisarcık ilçe teşkilatlarımız ile birlikte gerçekleştirdiğimiz girişimler neticesinde bu iki ilçemize gençlik merkezleri kazandırıyoruz. Toplam maliyetleri 11 milyon TL olan Gençlik Merkezlerinin maliyetleri Eti Maden İşletmeleri Genel Müdürlüğü tarafından karşılanacaktır. Bu iki önemli proje bu gün itibariyle Eti Maden İşletmeleri Yönetim Kurulu ve Enerji Bakanlığımız tarafından onaylanmış olup, ihalesi Gençlik ve Spor İl Müdürlüğümüz tarafından en kısa zamanda yapılacaktır.Emet ve Hisarcık Gençlik Merkezleri ile bölgedeki gençlerin serbest zamanlarını daha verimli kullanmalarını, bu sayede gençler başta kötü alışkanlıklardan uzak kalmaları sağlanacaktır. Katıldıkları eğitim, etkinlik ve projeler sayesinde sosyalleşip arkadaşları, aileleri ve çevreleri ile daha barışık ve paylaşımcı olmalarına katkı sağlayacaktır. Gençlik Merkezindeki gönüllülük faaliyetleri sayesinde girişken, kendini ifade edebilen, projeler üreten, hayata dahil olan ve aktif rol alan bireyler olmaları hedeflenmektedir.Eti Bor İşletmeleri bölgede önemli ekonomik katkılar sağlarken ayrıca önemli bir istihdam kaynağı olmuştur.Bunun yanı sıra İşletme iki ilçemizdeki sosyal projelere de desteklerini sürdürmektedir. Emet ve Hisarcık Gençlik Merkezleri sayesinde sağlıklı ve kendine güvenen gençler yetişmesine katkı sağlayacak olan Eti Maden Genel Müdürlüğü'ne ve Enerji Bakanlığımıza bölgedeki vatandaşlarımız adına teşekkür ederiz" ifadelerini kullandı. (EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Mustafa Şükrü Nazlı Hisarcık Kütahya Emet Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs hangi yollar kapalı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda İstanbul'da hangi yollar açık olacak? Alternatif güzergahlar neresi? 1 Mayıs'ta METRO ve OTOBÜS çalışıyor mu? İşçi Bayramı'nda otobüs ve metrolar açık mı? #128653 1 Mayıs'ta hastaneler açık mı? 1 Mayıs'ta aile hekimleri çalışıyor mu? Eczaneler, sağlık ocağı ve hastaneler açık mı? 1 MAYIS KAPALI YOLLAR VE ALTERNATİF GÜZERGAHLAR | #9940 1 Mayıs'ta kapalı olan yollar hangisi? İstanbul alternatif güzergahlar neler? SON DAKİKA: 1 MAYIS'TA TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ?#128653 1 Mayıs'ta otobüs, metro, metrobüs, marmaray bedava mı? #128669 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda okullar tatil mi? #128226 1 Mayıs Çarşamba okullar kapalı mı? BAHAR son bölümde ne oldu? Bahar 11. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? BAHAR yeni bölüm fragmanı izle! İSTANBUL GENELİ: 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı? #128669 İstanbul'da 1 Mayıs'ta alternatif yollar hangileri? #128651 1 Mayıs İstanbul'da kapalı olan yollar ve alternatif güzergahlar hangisi? #9940 1 Mayıs'ta hangi yollar açık? 1 Mayıs'ta vapur seferleri olacak mı? 1 Mayıs vapur seferleri iptal edildi mi? Şişli'de 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Şişli'de alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! Beşiktaş'ta 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Beşiktaş'ta alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! 1 Mayıs'ta Beyoğlu'nda hangi yollar kapalı olacak? Beyoğlu'nda alternatif güzergâhlar nereler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif yollar! 1 Mayıs'ta Fatih'te hangi yollar kapalı olacak? Fatih'te alternatif güzergâhlar nereler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif yollar! 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? İstanbul'da kapalı olacak yollar nereler? Fatih, Şişli, Beşiktaş, D-100 Karayolu
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title