Haberler

Milletvekili Aday Adayı Sabri Uğur'dan Takipçilerine Çanakkale Jesti

AK Parti Balıkesir milletvekili aday adayı Sabri Uğur, 18 Mart’ta Facebook üzerinden kendisine adını, soyadını, vatandaşlık numarasını, cep telefonunu ve e-mail adresini mesaj atan ilk 100 takipçisine, Çanakkale Savaşı’nı konu alan ’Son Mektup’ adlı film için bilet kodu gönderileceğini açıkladı.

AK Parti Balıkesir milletvekili aday adayı Sabri Uğur, 18 Mart'ta Facebook üzerinden kendisine adını, soyadını, vatandaşlık numarasını, cep telefonunu ve e-mail adresini mesaj atan ilk 100 takipçisine, Çanakkale Savaşı'nı konu alan 'Son Mektup' adlı film için bilet kodu gönderileceğini açıkladı.

AK Parti Balıkesir milletvekili aday adayı Sabri Uğur, Çanakkale Savaşı'nın 100. yıl dönümüyle ilgili açıklamada bulundu. Uğur, "Yeni Türkiye'nin ne olduğunu anlamak için Çanakkale'ye bakmak yeterlidir. Şüphesiz yeni Türkiye'nin ruhu, Çanakkale ruhu olacak. 100. yılda şehitlerimize vereceğimiz en güzel hediye yeni Türkiye'yi inşa etmek olacaktır. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın Balıkesir ve Çanakkale'de yaptığı konuşmalar da önümüzdeki dönem için çok net bir ruh ortaya koyuyor. O da Çanakkale ruhu. Konuşmalarını dinlediğinizde bunu net olarak görüyorsunuz" dedi.

Çanakkale Savaşları'nın 100. yılında Türkiye'nin çok önemli bir seçime gittiğinin ifade eden Sabri Uğur, "Cumhurbaşkanımız diyor ki Çanakkale bin yıllık hesabın yeniden görüldüğü bir savaştır. Bu hesaplaşmadan millet olarak anlımızın akıyla çıktık. Çanakkale'de dökülen hiçbir damla kan boşa gitmemiştir. Eğer 2020'de meclisimizin açılışının, 2023'te Cumhuriyetimizin 100. yıllına hazırlanıyorsak bu, Çanakkale'de dökülen şehit kanlarıyla oldu. Bizim de buna göre muhasebe yapmamız gerekiyor. 2015 yılını bu ruhun günümüzde yeniden ortaya çıkacağı bir milat olarak değerlendirmek lazım. Hani hepimiz, ülkece bir ruh, bir istikamet arıyoruz ya işte o ruh Çanakkale'de burnumuzun dibinde ibret vesikası olarak duruyor. 2015 seçimlerinde bu ruh yeniden ortaya çıkacak. Nasıl Çanakkale'de en çok şehidi veren il Balıkesir ise bu sefer de en büyük sorumluluğu Balıkesir alacak ve anlımızın akıyla çıkacağız" diye konuştu.

ÇANAKKALE İÇİN 100 BİLET

Sabri Uğur, Facebook takipçilerine Çanakkale Zaferi'nin 100. yılında vizyona giren ve Çanakkale destanını konu alan 'Son Mektup' sinema filmi için 100 bilet hediye edeceğini duyurdu. Uğur, 18 Mart 2015 günü adını, soyadını, vatandaşlık numarasını, cep telefonunu ve e-mail adresini Facebook sayfası üzerinden mesaj yoluyla eksiksiz gönderen ilk 100 kişiye bilet kodu verileceğini belirterek, tek kişilik biletlerin istenilen zamanda kullanılabilen 'açık bilet' olduğunu ve sadece Balıkesir'de bulunan alışveriş merkezindeki sinema salonunda geçerli olacağını vurguladı. - BALIKESİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Sabri Uğur Balıkesir Ak Parti Facebook Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Kahverengi nasıl elde edilir? Guaj ve akrilik boya ile kahverengi nasıl yapılır? 6 Mayıs Pazartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 6 Mayıs burç yorumları nedir? Real Madrid şampiyon mu oldu? 2024 İspanya La Liga şampiyonu kim oldu? Samsunspor Trabzonspor maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Samsunspor TS maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Manchester City Wolverhampton maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) M.City Wolverhampton maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Samsunspor Trabzonspor maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Samsunspor TS maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Gönül Dağı CANLI izle! TRT 1 Gönül Dağı 137. yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Benzine ve motorine indirim gelecek! SON DAKİKA! Akaryakıta indirim var mı, ne zaman?
title