Haberler

FOX TV binası önünde toplanan Mil-Diyanet Sen üyeleri, Kızıl Goncalar dizisini protesto etti

Güncelleme:

Mil-Diyanet Sen üyeleri, 'Kızıl Goncalar' adlı diziyi protesto etti. Zeytinburnu'ndaki FOX TV binasında toplanan Mil-Diyanet Sen üyeleri, tepkilerini içeren dövizler taşıdı.

İlk bölümündeki bazı sahneler nedeniyle tepki çeken FOX TV'nin yeni dizisi Kızıl Goncalar'ı Manevi, İlkeli, Liyakatli Diyanet ve Vakıf Çalışanları Sendikası üyeleri, televizyon binası önünde protesto etti.Mil- Diyanet Sen üyeleri, tepkilerini içeren dövizler taşıdı.

KANALIN ÖNÜNE GİTTİLER

Kızıl Goncalar konusu ve oyuncu kadrosu dikkatleri üzerine çekti. Özcan Deniz ve Özgü Namal'ı başrollerini paylaştığı Kızıl Goncalar dizisi bazı sahneler nedeniyle tartışmaları da beraberinde getirdi. Son olarak kırbaç sahnesiyle dikkat çeken ve RTÜK'ün de radarına giren Kızıl Goncalar dizisiMil-Diyanet Sen üyeleri, tarafından protesto edildi. Zeytinburnu'ndaki FOX TV binasında toplanan Mil-Diyanet Sen üyeleri, tepkilerini içeren dövizler taşıdı.

FOX TV binasında toplanan Mil-Diyanet Sen üyeleri, Kızıl Goncalar dizisini protesto etti

"YAPILAN YANLIŞTAN VAZGEÇMEYE DAVET EDİYORUZ"

Burada grup adına basın açıklaması yapan Mil-Diyanet Sen İstanbul Şube Başkan Vekili Muhammet Faruk Gür, söz konusu dizide dini değerlerin ve din görevlilerinin tahkir edilmeye kalkışıldığını savundu. Kanal yöneticilerini ve bu tür yayınlara senaristlik yapanları, İslami hassasiyeti olan Müslümanlardan özür dilemeye ve yapılan yanlıştan vazgeçmeye davet ettiklerini anlatan Gür, "Bizler İslami değerlerimizin iğrenç sahnelere konu edilmesini ve Müslümanların aşağılanmasını asla kabul etmiyoruz." dedi.

FOX TV binasında toplanan Mil-Diyanet Sen üyeleri, Kızıl Goncalar dizisini protesto etti

"AHLAK DENETİM KURULU' İSTİYORUZ"

Gür, Radyo ve Televizyon Üst Kurulunda (RTÜK) "Ahlak Denetim Kurulu" kurulmasını istediklerini aktararak, "Yetkililerimizi bu konuyu acilen gündeme almaya davet ediyoruz. Çünkü biz, özellikle geleceğimizin teminatı olan gençlerimizin tertemiz zihinlerinde din görevlilerimiz hakkında olumsuz algı oluşturulmasına ve milletimizin zihinlerinin ahlaksız yayınlarla ifsat edilmesine asla razı olamayız." ifadelerini kullandı.

FOX TV binasında toplanan Mil-Diyanet Sen üyeleri, Kızıl Goncalar dizisini protesto etti

Kaynak: AA / Güncel

Kızıl Goncalar Zeytinburnu Diyanet Sen Fox Tv Fox Magazin Güncel Haberler

500

Yorumlar (24)

Doğrucu davut:

6 Yaşındakı kız cocugunu muridiyle evlendıren ve hapıs cezası alanlarıda protesto ettılermı acaba

397
303
yanıtYanıtla
sade vatandaş:

etmezler onların amacı ahlaki değerleri başka

yanıt263
yanıt141
Mustafa Yaşar:

Doğruysa ederler.

yanıt58
yanıt52
sade vatandaş:

NE YAPARSANIZ YAPIN KİMİ NEREYE YERLEŞTİRİRSENİZ YERLEŞTİRİN BU ÜLKEYİ ATATÜRKÜN KURDUĞU ÇİZGİDEN DIŞARI ÇIKARIP YIKAMAYACAKSINIZ

257
171
yanıtYanıtla
Mete GÖK:

O kadar!!!!!!!

yanıt19
yanıt7
Cerkez Ethem:

saçı,sakalı ağarmış,sarıklı,cübbeli adamlar,kız çoçuklarını kendilerine eş yaparken sesi çıkmayan diyanetsen,millete ahlak dersi veremez.

222
71
yanıtYanıtla
Revolver:

bademciler yürüyüşe geçmiş...

160
90
yanıtYanıtla
Hüseyin Yanar:

Bu laik zihniyet ülkemizin ahlakını yeterince bozdu daha fazladına izin verilmemelli

yanıt77
yanıt137
Mete GÖK:

Sen birde dini bütünleri gör

yanıt9
yanıt5
İdris Kutlubay:

Rütük büyle dizilere bu ülkede kesinlikle müsade etmemeli.

75
143
yanıtYanıtla
Tüm 24 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title