Haberler

MHP'nin Sinan Ateş sessizliği isyan ettirdi! Çok sayıda ülkücü bıyıklarını kesip sosyal medyadan paylaşıyor

Güncelleme:

Eski Ülkü Ocakları Başkanı Sinan Ateş'in Ankara'da uğradığı silahlı saldırı sonucu öldürülmesi Türkiye'yi ayağa kaldırırken, MHP ve Ülkü Ocakları'nın cinayetle ilgili sessizliğini koruması ve üstü kapalı ifadelerin yer aldığı açıklamalar yapması dikkat çekti. Partinin tavrına tepki gösteren çok sayıda kişinin hilal bıyıklarını kesip, "Sinan Ateş" etiketiyle sosyal medyada paylaşmaya başladığı görüldü.

Eski Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Başkanı ve Hacettepe Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Sinan Ateş'in, Ankara'nın göbeğinde uğradığı suikast sonucu öldürülmesi kamuoyunda geniş yankı uyandırdı.

MHP VE ÜLKÜ OCAKLARI'NIN SESSİZLİĞİ DİKKAT ÇEKİYOR

Soruşturmanın derinleşmesiyle tutuklananların sayısı 13'e yükselirken, muhalefetin Sinan Ateş'in öldürülmesini gündemde tutmak için art arda açıklamalar yapmasına rağmen, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ve Ülkü Ocakları'nın sessizliği dikkat çekiyor.

SOSYAL MEDYADA YENİ AKIM BAŞLATTILAR

MHP lideri Bahçeli ve Ülkü Ocakları'nın açıklamalarında Sinan Ateş ismini kullanmamaları ve üstü kapalı ifadelerle geçiştirmeleri ülkücülerin bir kısmının büyük tepkisini çekerken, sosyal medyada yeni bir akımın başladığı görüldü.

BIYIKLARINI KESİP "SİNAN ATEŞ" ETİKETİYLE PAYLAŞIYORLAR

MHP'nin Sinan Ateş cinayetine olan ilgisizliğine tepki gösteren çok sayıda kişi, hilal bıyıklarını kesip "Sinan Ateş" etiketiyle sosyal medyada paylaşmaya başladı.

Erdem Aksoy
Haberler.com - Güncel

Sinan Ateş Türkiye Ankara MHP Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (21)

Ahmet Kaya:

6 yaşında evlendirilen kız haberi ile cemaatler ve Ak parti arasındaki bağ koparılmaya çalışıldı,Sinan Ateş cinayetiyle Mhp ve Ülkü ocakları arasındaki bağ zayıflatılıyor.Bu oyunlara gelmeyin.Seçime kadar daha çok algı operasyonu göreceksiniz.Uyanık olun.Bu bir fitne hareketidir.

49
170
yanıtYanıtla
Al Timberland:

Sen hala uyuyon ama ağzını açacağına gözünü aç.

yanıt45
yanıt8
vatandaş rıza:

şöyle bakalımmı 15 temmuz kimin işine yaradıysa o yapmıştır senin bakış acınla

yanıt33
yanıt5
Hakan Soyadi:

algı değil hepsi gerçek malesef :(

yanıt42
yanıt7
ERKAN :

cemaatleriniz hep aynı kimsenin algı yaptığı yok. mızrağınız çuvala sığmıyor artık olan bu

yanıt26
yanıt2
SMMM:

MEHAPE DENEN PARTİ ÜLKEYE TEK FAYDASI YOK HDP VE MHP KAPATILIRSA BU ÜLKE RAHAT NEFES ALIR.

142
45
yanıtYanıtla
Nurullah Ak:

Amaçları Cumhur ittifakına zarar vermek. Başbuğ sayın Devlet Bahçeliye saldırmak

30
129
yanıtYanıtla
Ahmet Kaya:

6 yaşındaki kız çocuğu tacizi haberi ve Sinan Ateş cinayeti.Her ikiside seçim öncesi Cumhur ittifakına operasyon amaçlı aynı yerden planlanmış bir psikolojik harekattır.Biri ile Ak Parti'ye diğeri ile Mhp'ye operasyon yapılmıştır.Uyanık olun.

33
102
yanıtYanıtla
ERKAN :

he öye oldu dimi ya. niye sustunuz be niye sesiniz çıkmadı. madem operasyon oldu çıkıp en yüksek perdeden adamın katillerini arasaydınız. ama gıkınız çıkmadı şimdi operasyon olmuşmuşta

yanıt28
yanıt6
bayram doğan:

Kendi sözde ülkücülere bile sahip çıkmayan MeHaPe, ülkesine zarardan başka zerre faydası yoktur.. Ancak bir partinin kuyruğunda takılsın

102
27
yanıtYanıtla
Tüm 21 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title