Haberler

MHP'nin Muratpaşa Seçmen İletişim Merkezi Açıldı

Güncelleme:

MHP'nin Muratpaşa Seçmen İletişim Merkezi'nin açılışı gerçekleştirildi. Açılışa AK Parti MKYK Üyesi Menderes Türel, MHP Antalya İl Başkanı Onur Temel, MHP Muratpaşa İlçe Başkanı Sadullah Güneş ve Cumhur İttifakı'nın Muratpaşa Belediye Başkan Adayı Özdemir Manavoğlu katıldı.

MHP'nin Muratpaşa Seçmen İletişim Merkezinin açılışı gerçekleştirildi.

Çaybaşı Mahallesi'ndeki merkezin açılışına, AK Parti MKYK Üyesi Menderes Türel, MHP Antalya İl Başkanı Onur Temel, MHP Muratpaşa İlçe Başkanı Sadullah Güneş ile Cumhur İttifakı'nın Muratpaşa Belediye Başkan Adayı Özdemir Manavoğlu, partililer katıldı.

Menderes Türel, burada yaptığı konuşmada, iki dönem belediye başkanlığı seçimini kazandığını iki dönem de kaybettiğini ifade etti.

Kendisini eleştirenlerin olduğunu anlatan Türel, şunları kaydetti:

"Kaybettikten sonra bana 'Sen Antalya'da hız limitini aştın ondan kaybettin' diyenler oldu. Hız limiti neymiş dedim, 'hizmet limiti' dediler. 'Fazla hizmetten memleketi yordun senden sonra gelenler de memleketi bol bol dinlendirdi, hiçbir şey yapmadı' dediler. Buna da şükür, hiç olmazsa 'yaptı da gitti' diyorlar 'yattı da gitti' diyemiyorlar. 1 Nisan'da yatanlar inşallah sandıkta Antalyalıların desteğiyle gönderilecek, Muratpaşa'da Özdemir kardeşim, Büyükşehirde de Hakan kardeşim inşallah Antalya'nın hizmetine amade olacaklar ve Antalya'mızı yeniden altın çağla buluşturacaklar."

MHP İl Başkanı Onur Temel ise Cumhur İttifakı'nın fedakarlıklar üzerine kurulmuş bir ittifak olduğuna dikkati çekerek, seçmen iletişim merkezinin de bu mücadele ve fedakarlıklarla açıldığını bildirdi.

MHP İlçe Başkanı Güneş, Muratpaşa'yı hizmetlere kavuşturacaklarını belirterek, Cumhur İttifakı adaylarının heybesinde vatan, millet ve hizmet aşkı olduğunu söyledi.

Manavoğlu ise 31 Mart günü sandıkları patlatacaklarını, 1 Nisan sabahı da mazbatayı almaları halinde Muratpaşa'ya altın çağını yaşatacaklarını ifade etti.

Konuşmaların ardından merkezin açılışı yapıldı.

Kaynak: AA / Güncel

Menderes Türel Sadullah Güneş Muratpaşa Menderes AK Parti Antalya Güneş MHP Politika Güncel Haberler

Bingöl'ün Karlıova ilçesinde 4,2 büyüklüğünde deprem

Bingöl'ün Karlıova ilçesinde 4,2 büyüklüğünde deprem

Muhsin Yazıcıoğlu'nun ölümüyle ilgili yeni inceleme! Adli Tıp eski rapordaki ifadeyi çürüttü

Muhsin Yazıcıoğlu'nun ölümüyle ilgili yeni inceleme! Adli Tıp eski rapordaki ifadeyi çürüttü

Trafikteki Kürtçe uyarılara yazılan, 'Türkiye Türk'tür Türk kalacak' yazısı Van'ı karıştırdı

Trafikteki Kürtçe uyarılara yazılan, "Türkiye Türk'tür Türk kalacak" yazısı Van'ı karıştırdı

Bakmadan Geçme

Bu akşam kimin maçı var? Bugün TV'de kimin maçı var, ne maçı? 26 Temmuz bugünkü günün maçları Bingöl'de deprem mi oldu? Bingöl'de son dakika deprem oldu! Deprem şiddeti ve büyüklüğü kaç, nerede oldu? Son depremler AFAD ve Kandilli listesi Milli takım kadrosundan çıkarılan Tuğba Şenoğlu İvegin kimdir? Tuğba Şenoğlu İvegin kaç yaşında, nereli? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? Beyoğlu, Fatih, Sarıyer 26-27 Temmuz İstanbul su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? Aliağa, Bergama, Çeşme 26-27 Temmuz 2024 İzmir su kesintisi listesi! Gaziantep GASKİ su kesintisi: Gaziantep'te sular ne zaman gelecek? Şahinbey, Şehitkamil, Nurdağı 26-27 Temmuz 2024 GASKİ su kesintisi listesi! Adana ASKİ su kesintisi: Adana'da sular ne zaman gelecek? Çukuorva, Karataş, Pozantı 26-27 Temmuz 2024 Adana su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? Karatay, Beyşehir, Ilgın 26-27 Temmuz 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? Alanya, Korkuteli, Demre 26-27 Temmuz 2024 Antalya su kesintisi listesi! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? İnegöl, Nilüfer, Mustafakemalpaşa 26-27 Temmuz 2024 Bursa su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? Yenimahalle, Sincan, Bala 26-27 Temmuz 2024 Ankara su kesintisi listesi! Adalet bölümü kaldırıldı mı? Hangi liseler ve üniversitelerde Adalet bölümü var? 27 Temmuz 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, KARİYER, SAĞLIK burç yorumları! 27 Temmuz burç yorumları nedir? Kripto emojileri X platformundan kaldırıldı mı? Kripto emojileri neden kaldırıldı? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 26 Temmuz günün maçları nereden izlenir?
Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Saral, DEM Partili vekili yumruklayan Karaismailoğlu'nu tebrik etti: Oflu duruşuna sağlık

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Saral, DEM Partili vekili yumruklayan Karaismailoğlu'nu tebrik etti: Oflu duruşuna sağlık

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title