Haberler

MHP İl Başkanı Avşar, Çalışan Gazeteciler Gününü Kutladı

MHP İl Başkanı Bülent Avşar ve yönetimi, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü Dolayısıyla basın kuruluşlarını ziyaret etti.

MHP İl Başkanı Bülent Avşar ve yönetimi, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü Dolayısıyla basın kuruluşlarını ziyaret etti.

MHP'li Avşar ilk olarak Malatya Gazeteciler Cemiyetini ziyaret etti. Burada Cemiyet Başkanı Haydar Karaduman ve gazetecilerin gününü kutlayan Avşar, "Gece gündüz demeden çalışarak halkın haber alma ve bilgi edinme hakkı için mücadele eden, çalışan, çalışmayan tüm emektar basın mensuplarına en derin saygılarımı ve sevgilerimi sunarım. 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutluyor, sağlık, mutluluk ve başarılar diliyorum" dedi. Bağımsız basının, demokratik bir ülkenin vazgeçilmez unsurlarından biri olduğunu dile getiren Avşar, "Gazeteciler, gücünü kamuoyu desteğinden alan, kamuoyunu bilgilendirmek, vatandaşların haber alma hakkını ilkeli ve sorumlu gazetecilik anlayışıyla yerine getirmek gibi çok önemli bir görev üstlenmektedirler" diye konuştu.

Malatya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Haydar Karaduman ise, Milliyetçi Hareket Partisi'nin bütün etkinliklerine ve sosyal kültürel programlara destek verdiğini anımsatarak, "Tahmin ediyorum bu geleneksel yapı bundan sonra da devam edecektir inşallah. Bu duygularla başkanıma ve yönetim kuruluna hoş geldiniz, diyorum saygılar sunuyorum. Mesleğimizde ulaşabileceğimiz en son noktayı, en büyük hediyeyi aldım MHP İl Başkanından, kendilerine çok teşekkür ediyorum" ifadelerine yer verdi.

Ziyaretin sonunda Avşar, Karaduman'a Kuran'ı Kerim ve Türk Bayrağı hediye etti.

Başkan Avşar'dan ABYB'ye ziyaret

MHP İl Başkanı Avşar'ın bir sonraki durağı ise Anadolu Basın Yayın Birliği (ABYB) Malatya Şube Başkanlığı oldu. Burada da konuşan İl Başkanı Bülent Avşar, "Ortak gayemiz, Türkiye ve Malatya için elimizi taşın altına koymak ve var gücümüzle hizmet etmektir. Görevlerini yerine getirmek için her şartta görevleri peşinde koşan gazetecilerimizin düzenli bir mesaisi olmadan, yaz-kış demeden halkı bilgilendirmek için verdikleri mücadele her türlü takdirin üzerindedir"şeklinde konuştu.

Şube çalışmaları hakkında kısaca bilgi veren ABYB Malatya Şube Başkanı Filiz Yavuzkurt ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "'MHP Malatya İl Başkanı Bülent Avşar ve yönetim kurulu üyelerine bu anlamlı ziyaretten dolayı şahsım ve yönetim kurulu adına teşekkür ederim" dedi.

MHP Malatya İl Başkanı Bülent Avşar tarafından teşkilat adına, ABYB Malatya Şube Başkanı Filiz Yavuzkurt'a Kuran-I Kerim ve Türk Bayrağı hediye etti.

BİMYAD Ziyareti

MHP İl Yönetiminin son durağı ise Basın İnternet Medya Yayıncılar Derneği oldu.

Başkan Avşar, tüm gazetecilerin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutlayarak, "Sağlık, mutluluk ve başarılar diliyorum" diye konuştu. BİMYAD Genel Başkanı Selim Apohan'da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, dernek faaliyetleri ve çalışmalar hakkında kısaca açıklamalarda bulundu.

Ziyaretin sonunda, MHP Malatya İl Başkanı Bülent Avşar tarafından, Genel Başkan Selim Apohan'a hediye takdim edildi. - MALATYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Milliyetçi Hareket Partisi Haydar Karaduman Gazeteciler Günü Kuran-ı Kerim Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title