Haberler

Metin Uca, yeni kitabında Türkiye'nin Koronavirüs Öykülerini kendi bir üslubunla anlattı

Güncelleme:

Metin Uca'nın İnkılâp Kitabevi'nden çıkan ilk çalışması Tanrı Vermiş Pırasa, Hiç Yenir Mi Yarasa? okurlara oldukça tanıdık gelecek, yakın tarihe dair özgün anlatılardan biri olarak raflarda yer aldı.

2020 yılı, İnkılâp Kitabevi için sevindirici yazar transferleriyle devam ediyor: Televizyon ve edebiyat dünyasının sevilen ismi Metin Uca, yeni kitaplarıyla artık İnkılâp Kitabevi'nde! Uca'nın, tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs günlerini ve Türkiye'nin koronavirüs öykülerini, şahsına münhasır muzip ve eleştirel üslubuyla anlattığı Tanrı Vermiş Pırasa, Hiç Yenir Mi Yarasa? adlı yeni kitabı İnkılâp Kitabevi etiketiyle raflarda yerini aldı.

Kendine has üslubu ve duruşuyla ilgiyle takip edilen Metin Uca yeni kitaplarıyla İnkılâp Kitabevi'ne "Merhaba" diyor. Uca'nın İnkılâp Kitabevi'nden çıkan ilk çalışması Tanrı Vermiş Pırasa, Hiç Yenir Mi Yarasa? okurlara oldukça tanıdık gelecek, yakın tarihe dair özgün anlatılardan biri olarak raflarda yer aldı.

Metin Uca yeni kitabı Tanrı Vermiş Pırasa, Hiç Yenir Mi Yarasa?'da, dünyayı etkisi altına alan salgın hastalıkların tarihsel ve siyasal yansımalarının bir panoramasını sunarken, Türkiye'nin kendine özgü korona hallerini de eğlenceli üslubuyla okuyucularına aktarıyor. Uca değişen hayatlarımız, alışkanlıklarımız ve bunların nedenleri konusunda inanılmaz komplo iddialarını ve cevap sanılan cevapları, yani koronavirüsün Türkiye yolculuğunu anlatıyor.

Tanrı Vermiş Pırasa, Hiç Yenir Mi Yarasa? aynı zamanda, Türkiye'deki sağlık sistemine ve kriz yönetimine dair de bir hasar tespit raporu niteliğinde. Sokağa çıkmak kimlere, ne zaman, ne kadar yasak? Koronavirüs hafta sonları daha mı çok bulaşıyor? Uçak yolculuğunda zararsız olan koronavirüs, kültür etkinliklerinde niye saldırganlaşıyor? Tanrı Vermiş Pırasa, Hiç Yenir Mi Yarasa? okurları, ev içlerinden tarihin derinliklerine; sanattaki koronavirüs ve salgın izlerinden geçmiş günlerin ağzımızı birkaç karış açık bırakacak tedavi yöntemlerine; CoronaTurca renklerinden salgının hiç bilinmeyen yönlerine bu küçücük virüsün öyküsünü keşfetmeye davet ediyor.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Koronavirüs Metin Uca Türkiye Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Fenerbahçe-Olympiakos maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Fenerbahçe-Olympiakos maçı şifresiz mi? 23 Nisan bankalar tatil mi? 23 Nisan bankalar açık mı, çalışıyor mu? 23 Nisan'da İş Bankası, Garanti, Vakıf Bank, Ziraat Bankası açık mı? KPSS şartsız hastane personel alımı ne zaman? Başvurular ne zaman, şartları neler? Mükremin Gezgin kimdir? Mükremin Gezgin evleniyor mu? Sevgilisi kim? Mükremin Gezgin kimdir? Mükremin Gezgin evleniyor mu? Bilsem sınavını geçmek için kaç puan almak gerekir? BİLSEM sınavlarına nasıl bakılır? Patnos Belediyesi hangi parti? Patnos Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? Bursluluk sınavı ne zaman? 2024 İOKBS bursluluk sınav sonuçları hangi tarihte açıklanacak? 2024 GUY SINAVI BAŞVURU EKRANI: GUY sınavı başvuruları başladı mı, GUY sınavı başvuruları nereden, nasıl yapılır? Gaddar 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BİLSEM SONUÇLARI AÇIKLANDI 2024! BİLSEM sınav sonuçları nereden öğrenilir? BİLSEM sonuç sorgulama ekranı! Karne günü ne zaman 2024? Okullar ne zaman tatil olacak? Yaz tatili ne zaman başlıyor? Survivor'da dün kim elendi? Survivor 2024 adaya kim veda etti? 17 Nisan Survivor elenen isim! 2024 LGS sınavı ne zaman, tarihi belli oldu mu? Liselere Geçiş Sistemi (LGS) sınav giriş belgesi yayınlandı mı? Elif Duygu Adıgüzel kimdir? Elif Duygu Adıgüzel kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title