Haberler

Mersin'de Ekmek Kuyruğunda Silahlı Kavga: 9 Yaralı

Güncelleme:

Mersin'de bir fırında ekmek almak için kuyruğa girenler ileişletmeci arasında çıkan tartışma, av tüfeğinin de kullanıldığı kavgaya dönüştü. Olayda, 9 kişi yaralandı.

Mersin'de bir fırında ekmek almak için kuyruğa girenler ile fırın işletmecileri arasında çıkan tartışma, av tüfeğinin de kullanıldığı kavgaya dönüştü. Olayda, 6'sı av tüfeği ile 3'ü de aldıkları darbelerle olmak üzere 9 kişi yaralandı.

SÖZLÜ TARTIŞMA KAVGAYA DÖNÜŞTÜ

Olay öğle saatlerinde Çay Mahallesi 6435 Sokak üzerinde bulunan ekmek fırını önünde meydana geldi. İddiaya göre, Gaziantep'ten tatil için Mersin'e gelen ve denize girdikten sonra memleketlerine dönmek için yola çıkan Öner Ailesi, dönüş yolunda fırının önünde durarak ekmek almak istedi. Fırına giren aile fertleri, sıraya girme meselesi yüzünden fırın çalışanları ile tartıştı. Sözlü tartışma kısa sürede kavgaya dönüşünce, fırın sahibi Hamit G., iş yerinde bulunan av tüfeğini karşı tarafa doğrultarak rastgele ateş açtı. Olayda Mahmut Öner, Hasan Öner, Mihriban Güven ve Mehmet Öner ağır yaralanırken, İbrahim Öner ile Nurettin Türkoğlu el ve bacaklarından hafif yaralandı. Olayda Hamit G., Eyüp G. ve Mehmet Emin G.'de yumruk ve tekme darbeleriyle yaralandı.

FIRIN SAHİBİ GÖZALTINDA

Olay yerine gelen 112 Acil Servis ekipleri, yaralıları Mersin Devlet ve Toros Devlet hastanelerine kaldırdı. Yaralılar tedavi altına alınırken, darp sonucu yaralanan ve olayın şüphelileri oldukları ileri sürülen fırın sahibi Hamit G., Eyüp G. ve Mehmet Emin G. ise Akdeniz İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro ekibi tarafından yakalanarak gözaltına alındı.

Olayda kullanılan av tüfeğine el koyan polisler, soruşturmayı sürdürüyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

İbrahim Öner Gaziantep Mersin Eyüp Politika Güncel Haberler

Ulaştırma Bakanı Uraloğlu: Reisi'nin düşen helikopterinin sinyal sistemi kapalıydı

Ulaştırma Bakanı Uraloğlu: Reisi'nin düşen helikopterinin sinyal sistemi kapalıydı

Erdoğan'dan İmamoğlu'na gönderme: Belediyelerin görevi gazetecileri şarap festivaline götürmek değil

Erdoğan'dan İmamoğlu'na gönderme: Belediyelerin görevi gazetecileri şarap festivaline götürmek değil

Kocaeli'de genç kızın ölümüyle mide bulandıran gerçek emniyette gün yüzüne çıktı

Kocaeli'de genç kızın ölümüyle mide bulandıran gerçek emniyette gün yüzüne çıktı

Cumhurbaşkanı Erdoğan: İran'daki helikopter kazası nedeniyle 1 günlük milli yas ilan ediyoruz

Cumhurbaşkanı Erdoğan: İran'daki helikopter kazası nedeniyle 1 günlük milli yas ilan ediyoruz

500

Yorumlar (3)

ERDAL:

MERSİN COK BERBAT YER OLUYOR COK FAZLA GÖÇ VAR.

0
3
yanıtYanıtla
tatar:

BANA 70 Lİ YILLARI HTIRLATTI BU OLAY, KUYRUK KAVGASI , TÜP KUYRUĞU, EKMEK KUYRUĞU, ŞEKER KUYRUĞU, GAZYAĞI KUYRUĞU, BENZİN MAZOT KUYRUĞU, O YILLARDA ÇOK YAŞAMIŞTIK O KUYRUKLARI ÇOK OLAYLAR OLMUŞTU, ÇOK CANLAR YANMIŞTI, HALA GÖRÜYORUM Kİ BUNLARI YAŞATANLAR VAR YAŞAYANLAR VAR, LAKİN SUÇ KİMDE YİNE BİZDE, TEDBİR DENEN BİRŞEY VAR, BEN BAYRAM SABAHI İÇİN EKMEĞİMİ AREFE AKŞAMI ALDIM EVİME KOYDUM, BU NE DEMEKTİR NE ŞEYTANI GÖR NE SALAVAT GETİR DEMEKTİR,.

0
0
yanıtYanıtla
mahale sakini:

hani diyolarya davulun sesi uzaktan hoş gelir.buda böyle benim akrabalım aynı mahaledeler bizde ailece bayrama gitmiştik .20 bin nufuslu mahlede sadece o fırın açıktı herkes kuyrukta bayram tatilinden dönen bir münübüs geldiği gibi 30 adet ekmek istiyor fırında küçük bir fırın sadece aile fertleri çalışıyor 30 ekmek yarım saatte çıkmaz.millete vermeyin bize verin ekmekleri demişler.kalabalık olunca birazda kendine güvenmişler.tartışma çıkmış ve arabadan çıkardığı satırlarla saldırmışlar fırıncı 2 oğlu kızı ve bir çalışanı feci şekilde dövmüşler.kıza satıla vurmuşlar.fırıncını oğle evden pompalı tüfeği alıp aşağı inmiş evi zaten fırını üstü ateş etmiş hatta kız kardeşinede değmiş ve şuan yoğun bakımda.yani küçük bir fırın millet kuyrukta başka yere gidin zaten antepe kadar 1001 fırınla karşılaşırsınız ne gerek var bütün mahaleye ana avrat küfür edersiniz.işte sonunuz budur.bütün mahalede yüzde 70 şi mardin derikli.yani yinede allah rahmet etsin keşke olmasaydı.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title