Haberler

Mersin Altın Kemer Yağlı Güreşlerinde Başpehlivan Kaya Oldu

Mersin Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde bu yıl 2'ncisi düzenlenen Altın Kemer Cumhuriyet Yağlı Güreşleri büyük ilgi gördü, başpehlivanlığı Sinan Kaya kazandı.

Mersin Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde bu yıl 2'ncisi düzenlenen Altın Kemer Cumhuriyet Yağlı Güreşleri büyük ilgi gördü, başpehlivanlığı Sinan Kaya kazandı.

Mersinli Ahmet Stadı'nda gerçekleşen güreşlere Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, Mersin Milletvekili Oktay Öztürk ve Ali Öz'le çok sayıda sporsever katıldı.

Müsabakalara, Kırkpınar Yağlı Güreşleri Şampiyonları Orhan Okulu, Fatih Atlı, İsmail Balaban, Mehmet Yeşilyeşil, Recep Kara, Osman Aynur ve Şaban Yılmaz'ın da yer aldığı 50 başpehlinan, 47 başaltı pehlivan ve 26 büyük orta pehlivan katıldı.

Çekişmeli geçen ve Sinan Kaya'nın başpehlivanlığı kazandığı 2'nci Altın Kemer Cumhuriyet Yağlı Güreşleri'nde Orhan Okulu ikinci olurken, Savaş Yıldırım ve Fatih Atlı üçüncülüğü paylaştı. Büyük orta kategorisinde Kemal Eser, Baş altı kategorisinde ise Bayram Doğan birinci oldu.

Gelecek yıllarda müsabakalara daha geniş katılımlar sağlayarak, tüm Mersinlileri bu heyecana ortak edeceklerini belirten Belediye Başkanı Kocamaz, şunları söyledi:

"Türkiye'nin dört bir yanından gelerek şehrimizde çok heyecanlı müsabakaları bizlere izlettiler. Mersin'i spor kenti yapma yolunda düzenlediğimiz yağlı güreşler, ata sporumuza olan ilgiyi de arttırmakta. üreş akademimizde eğitim gören gençlerimiz de inşallah er meydanlarına çıkarak, bizleri gururlandıracak." - Mersin

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Sinan Kaya Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Survivor kim kazandı? 1 Mayıs Çarşamba Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? TRT 1 ne zaman kuruldu? TRT kaç yıldır yayında bu yıl kaçıncı kuruluş yıl dönümü? Bir Sevdadır yok mu? Bir Sevdadır neden yok, bitti mi? Bir Sevdadır final mi yaptı 1 Mayıs Çarşamba? Şahane Hayatım final mi yapıyor? Şahane Hayatım bitiyor mu 2024? Sandık Kokusu final mi yapıyor? Sandık Kokusu bitiyor mu 2024? Taş Kağıt Makas final mi yapıyor? Taş Kağıt Makas bitiyor mu 2024? Kuruluş Osman final mi yapıyor? Kuruluş Osman bitiyor mu 2024? Sandık Kokusu 21. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 1 Mayıs Sandık Kokusu yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Taş Kağıt Makas 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 1 Mayıs Taş Kağıt Makas yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kuruluş Osman 159. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 1 Mayıs Kuruluş Osman yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Deliha 2 konusu nedir? Deliha 2 oyuncuları kimler? Deliha 2 filmi ne zaman, nerede çekildi? Kuruluş Osman CANLI izle! ATV Kuruluş Osman 158. bölüm canlı izle! Kuruluş Osman yeni bölümde neler olacak? ATV canlı izleme linki! Metro ne zaman açılıyor? 1 Mayıs otobüs, Marmaray, vapur ve tramvay ücretsiz mi? Gelinim Mutfakta kim birinci oldu, çeyrek altının kim aldı? 1 Mayıs Gelinim Mutfakta kim kazandı? Puan durumu nedir? Mayıs askerlik yerleri ne zaman açıklanacak? 2024 MSB Mayıs askerlik celp ve sevk tarihleri!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title