Haberler

Meltem Cumbul ve Yeşim Ustaoğlu ile Bozcadada'da Sinema Dersleri

Güncelleme:

3 günlük mükemmel bir atölye fırsatı...

TED Konuşmaları'nın samimiyeti ve uzun soluklu paylaşım imkanını Türkiye'ye taşıyan Curious Community'nin Haziran'da düzenlenecek Sinema Dersleri'nin konukları Meltem Cumbul ve Yeşim Ustaoğlu olacak. Curious Community'nin zu PR ile ortaklaşa gerçekleştireceği ve 16-18 Haziran tarihleri arasında Pavli Bozcaada'da yapılacak derslerde Meltem Cumbul, Eric Morris Sistemi Oyunculuk Atölyesi düzenlerken Yeşim Ustaoğlu da bir gün boyunca sürecek özel bir masterclass verecek.

Bu yıl ikincisi düzenlenecek Curious Community, yaz boyunca sinemadan güncel sanata, tiyatrodan dansa, farklı disiplinlerden profesyonelleri bir araya getirmeye devam ediyor. Pavli Bozcadada'da gerçekleşecek Curious Community'nin Haziran programında ise oyuncu Meltem Cumbul ve yönetmen Yeşim Ustaoğlu atölyeleri oyunculuğa ve yönetmenliğe meraklı katılımcıları bekliyor.

Curious Community'nin zu PR ile ortaklaşa gerçekleştireceği Sinema Dersleri, 15-18 Haziran tarihleri arasında Bozcaada'lı sanatseverlerin yeni buluşma merkezi Pavli'de yapılacak. Türkiye sinemasının en iyi oyuncularından ve Eric Morris Sistemi'nin Türkiye'deki tek temsilcisi olan Meltem Cumbul, Eric Morris Sistemi Atölyesi ile 3 gün boyunca katılımcılara oyunculuğun derinliklerine inme fırsatı sağlarken; geçtiğimiz yılın en çok konuşulan yapımlarından "Tereddüt" ile ulusal ve uluslararası pek çok ödül toplamış auteur Yeşim Ustaoğlu da bir gün boyunca Curious Community'e özel bir masterclass verecek.

Meltem Cumbul'un 16-18 Haziran, Yeşim Ustaoğlu'nun ise 17 Haziran tarihlerinde gerçekleşecek atölyeleri, oyuncu ve yönetmen-yapımcı olmak isteyen sinemaseverler için bulunmaz bir fırsat olacak.

Yerli TED Konuşmaları!
Alanında uzman konuşmacıların bilgi ve deneyimlerini sıcak, samimi ve interaktif bir ortamda seyirciye aktardıkları Curious Community, merak etmeyi ve bilgi paylaşımını seven katılımcıları bir araya getirerek alışılagelmiş ders deneyimininin dışına çıkaran bir kültür-sanat buluşması. TED Konuşmaları'nda olduğu gibi konuşmacı ve katılımcıların samimi ve interaktif bir ortamda uzun soluklu bir paylaşımda bulunmalarını sağlayan Curious Community, dünyanın 'dördüncü en güzel adası' seçilen, New York Times'ın "2017 senesinde görülmesi gereken yerler" listesine dahil ettiği Bozcaada'da, 55 dönümlük bir çam ormanı içinde bulunan, doğal taşve ahşap kullanılarak inşa edilmişPavli Bozcaada'da gerçekleşiyor.

Ayrıntılı bilgi ve rezervasyon için:
Pınar Sezgi Uğuryol - pinaruguryol@curious-community.com
curious-community.com
facebook.com/pg/curiouscommunityseries

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Yeşim Ustaoğlu Meltem Cumbul Bozcaada Sinema Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title