Haberler

Melih Gökçek'ten, tutuklanan şüphelileri savunan Nevşin Mengü'ye tepki: Öyle bir illüstrasyon yaparım ki ömür boyu unutamazsın

Güncelleme:

Nevşin Mengü yaptığı paylaşımla 'yere serilen Kabe resmi' sonucu gözaltına alınan şahısları savunarak, "İllüstrasyon yapmak niye dalga geçmek oluyor?" ifadesini kullandı. Bu açıklamaya tepki gösteren Melih Gökçek, "İnsanları tahrik edip durma. Sana öyle bir illüstrasyon yaparım ki ömür boyu unutamazsın" dedi.

Melih Bulu'nun rektör olarak atanmasından sonra Boğaziçi Üniversitesi öğrencileri tarafından başlatılan gösterilerde yere Kabe resmi serildi. Konuyla ilgili olarak başlatılan soruşturma kapsamında şüpheliler gözaltına alınarak tutuklandı.

"İLLÜSTRASYON NİYE DALGA GEÇMEK OLUYOR?"

Konuyla ilgili olarak açıklama yapan gazeteci Nevşin Mengü "Kabe kutsal da, Kabe'nin resmine illüstrasyon yapmak niye dini değerlerle dalga geçmek oluyor? Dalga da geçmiyor gençlerin yaptığı illüstrasyon. İçine şahmeran koyup toplumsal cinsiyetin geleneksel değerler içerisindeki varlığını anlatan bir şey aslında. Bu çocuklar sanki inanılmaz bir şey yapmış gibi tutuklandı" ifadelerine yer verdi.

"SANA ÖYLE BİR İLLÜSTRASYON YAPARIM Kİ ÖMÜR BOYU UNUTAMAZSIN"

Ankara Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı Melih Gökçek ise Mengü'nün bu sözlerine tepki gösterdi. Gökçek sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Yerinde otur bi kadın. İnsanları tahrik edip durma. Sana öyle bir illüstrasyon yaparım ki ömür boyu unutamazsın" dedi.

Melih Gökçek'ten, tutuklanan şüphelileri savunan Nevşin Mengü'ye tepki: Öyle bir illüstrasyon yaparım ki ömür boyu unutamazsın

"ESKİ BELEDİYE BAŞKANI, YENİ TROL"

Gökçek'in bu paylaşımına cevap veren Mengü ise "Bu da kendini Cumhurbaşkanı'na gösterme çabasında. Eski belediye başkanı, yeni trol. Yazık" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Melih Gökçek Nevşin Mengü Haberler

Fahiş fiyat ve stokçuluk cezalarını artıran teklif yasalaştı

Fahiş fiyat ve stokçuluk cezalarını artıran teklif yasalaştı

Son anket yayınlandı! CHP ile AK Parti arasındaki makas iyice açılıyor

Son anket yayınlandı! CHP ile AK Parti arasındaki makas iyice açılıyor

İstanbul'da pastanede silahlı çatışma: 3 ölü, 5 yaralı

İstanbul'da pastanede silahlı çatışma: 3 ölü, 5 yaralı

Bakmadan Geçme

24 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 24 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 24 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 24 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 24 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 24 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 24 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 24 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Aziz Yıldırım'ın yönetim listesinde kimler var? İşte Aziz Yıldırım'ın yönetim kurulu! Astrolog Meral Türkiye Kupası şampiyonunu bildi mi, Astrolog Meral ZTK tahmini neydi 2024? 23-24 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Fenerbahçe PFDK kaç maç ceza aldı? Mert Hakan Yandaş Oosterwolde kaç maç ceza aldı? #128680 23-24 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Ziraat Türkiye Kupası'nı alan UEFA'ya gider mi? Ziraat Türkiye Kupası'nı kim kazandı? Beşiktaş mı Trabzonspor mu, ZTK'yı kim aldı? Beşiktaş marşları: En güzel Beşiktaş sözleri ve Beşiktaşlı şarkıları nelerdir? Beşiktaş taraftar sözleri 2024 #9917
O anlar kamerada! Okuldaki mezuniyet kutlamasında helyum gazlı balon patladı

O anlar kamerada! Okuldaki mezuniyet kutlamasında helyum gazlı balon patladı

500

Yorumlar (30)

osmanlım:

adamsın gökçek başkan

35
52
yanıtYanıtla
Maho:

Bir o bir de sen

yanıt10
yanıt10
Tabi:

Şimdi bi ankara kadar yer parselleyip satabilir oğluna ikinci bir tv kanalı açabilirsin başkan değilmi böyle güzel cevap vermişsin şu kadına hayy maşallah tam bir müslüman

yanıt12
yanıt9
Adalet:

Ailesinin nasıl zenginleştiğini sorsana.

yanıt3
yanıt9
ALPEREN:

göçek hep fitne fesat bir adam ortalığı karıştırmak mesleği olmuş

43
28
yanıtYanıtla
CAN DEP:

Adam olmadan belediye baskani olmus bos fuzulü biri..önce sen bir Kadina karsi nasil konusulacagini ögren saygisiz herif..

30
40
yanıtYanıtla
Gurbetci:

O kadin da &0 milyon kisinin dini degerlerine saygi duymayi ogrensin bazi degerlere dokunulmaz uzerinden sanat adina prim yapilmaz

yanıt9
yanıt2
mesut gümüş:

Boğaziçi''nde yapılan eylemin hiçbir savunulacak yönü yok. Ne cüret ve cesaretle ulvi değerlerimizi hiçe sayarlar. Bu zihniyet bu ülkenin, bu coğrafyanın insanı değildir. Öyle bir ceza verilmeli ki bir daha bu tip teşebbüse hiç kimse meyyil dahi edememeli.

48
8
yanıtYanıtla
Mehmet:

Birileri sütten çıkmış ak kaşık gibi Saga sola saldiriyor Bu Adam hakkindaki yolsuzluklarin haddi hesabi yok Ama kimse dokunmuyor Simdide gazetecilere saldirmaya basladi Baska birsey beklenilmez zaten

37
17
yanıtYanıtla
Feride:

Caldigi paralarla kanal kurdular. Kime hizmet ediyorlar kanalda acik.oda ustunu ortuyor.tam bir yucuc mecuc kavmi bunlar.

yanıt2
yanıt6
Tüm 30 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title