Haberler

Mardin'de şehit edilen polis memuru Vedat Kaya'nın babası Babalar Günü'nü buruk geçiriyor

Güncelleme:

2015'te PKK terör örgütü tarafından kaçırılan ve şehit edilen polis memuru Vedat Kaya'nın babası Şehmus Kaya, 7 senedir Babalar Günü'nü acıyla geçiriyor. Kaya, HDP'nin kapatılmasını istedi ve kayyumun devam etmesi gerektiğini söyledi.

Mardin'de 2015'te PKK terör örgütü tarafından kaçırılan ve daha sonra şehit edilen polis memuru Vedat Kaya'nın babası, 7 senedir Babalar Günü'nü buruk geçiriyor.

2015'te PKK terör örgütü tarafından kaçırılarak şehit edilen polis memuru Vedat Kaya'nın babası Şehmus Kaya, "7 senedir Babalar Günü bana zehir oldu. Babalar Günü'nde acı dışında bir şey hissetmiyorum. Nereye gitsem oğlumun fotoğraflarını gördüğüm için bu acı hiç bitmiyor. İçim hep yanıyor. Bütün vatanını, bayrağını seven insanların Babalar Günü kutlu olsun. Babalar Günü bizim için bir anlam ifade etmiyor. Oğlum 7 sene bu alçakların elinde kaldı ve şehit edildi. Ateş düştüğü yeri yakmadan biz anlamadık bu acıyı, ama şimdi anlıyoruz. Hepimiz öleceğiz ama bu asla unutulmayacak bir acı" dedi.

HDP'nin kapatılmasını isteyen Kaya, "Önce veto edildi ama HDP bir terör örgütüdür. 'Bu kadar oy aldı seçilmiş parti' demesin kimse. Hazine yardımı kesilsin ve HDP kapatılsın. Hakim ve savcının vicdanına bırakıyorum. 40 bin şehit var, nasıl bir terör örgütü siyasi parti olarak görülür. 65 yaşındayım ve Güneydoğu'da yaşıyorum. Muhtarından tutun milletvekiline kadar hepsi Kandil'in emri ile çalışıyor. Kandil'in haberi olmadan hiç çalışmıyor" dedi.

"Kayyum devam etmeli"

Kaya, "Kayyum devam etmeli. Herkesin olduğu gibi ben de kayyumdan memnunum. HDP hiçbir çalışma yapmaz. Bütün paraları Kandil'e yollayacak ve kurşun olarak bize, askerimize, polisimize ve sivillere geri dönecek" dedi.

"Bunlar devlet düşmanı"

Kaya, "Bunların devlete yararı yok. Bunlar devlet düşmanı. Aldıkları oyları da baskı ve zulüm ile aldılar. Kırsal kesimde bütün köy hanelerini bir bir gezip tehdit ile oy topladılar. Millet korktuğu için bunlara oy verdi" dedi. - MARDİN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Babalar Günü Vedat Kaya Mardin PKK Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
title