Haberler

"Kelepçeli Gözaltı" Görevden Etmişti, Manisa Emniyet Müdürlüğüne Yeni Atama

Güncelleme:

"Kelepçeli gözaltı" soruşturmasında açığa alınan Manisa Emniyet Müdürü Tayfur Erdal Ceren'in yerine, Elazığ Zülfü Ağar Polis Meslek Eğitim Merkezi Müdürü Fevzi Bilgiç atandı.

Manisa Emniyet Müdürlüğüne, Elazığ Zülfü Ağar Polis Meslek Eğitim Merkezi Müdürü Fevzi Bilgiç atandı. İçişleri Bakanlığının atama kararı, Resmi Gazetede yayımlandı.

"KELEPÇELİ GÖZALTI" BAŞINI YEDİ

Karara göre, Manisa'da "kelepçeli gözaltı" haberiyle ilgili yürütülen soruşturma kapsamında 11 Kasım 2015'te İçişleri Bakanlığınca geçici olarak açığa alınan Manisa Emniyet Müdürü Tayfur Erdal Ceren, Polis Başmüfettişi olarak atandı.


Manisa Emniyet Müdürlüğü görevine, Elazığ Zülfü Ağar Polis Meslek Eğitim Merkezi Müdürü Fevzi Bilgiç getirildi.

İÇİŞLERİ BAKANLIĞI AÇIKLAMA YAPMIŞTI

İçişleri Bakanlığından 11 Kasım 2015'te yapılan açıklamada, Manisa'da yapılan bir operasyonda, zanlıların kelepçeli olarak gözaltına alınmasıyla ilgili yürütülecek soruşturmanın selameti açısından, Manisa Emniyet Müdürü Tayfur Erdal Ceren'in, 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu'na istinaden geçici olarak açığa alınarak görevinden uzaklaştırıldığı bildirilmişti.

Kaynak: AA / Güncel

Tayfur Erdal Ceren Elazığ Güncel Haberler

500

Yorumlar (16)

selo can:

Carsaf basortusu sarik lar biran once cikartilmali normal giyisiler giyinmeli kara carsafin icindekinin ne oldugu beli deyil

15
17
yanıtYanıtla
erdem:

Takım elbise giyince ne halt olduğun belli mi olacak?elbiseyle adamligin ne alakası var

yanıt1
yanıt0
avcı:

Cemaate yapılan bütün haksızlıklar ortaya çıkacak AKP bunu mecliste engelledi ama Yakında ortaya çıkacaklar. Bu kirli sistem sonunda çökecek O zaman kimse yüzüma bakmasın

18
14
yanıtYanıtla
TrajedinleMobil-IOS:

Başı örtülü olunca kelepçe takılmaz mı çünkü yıllarca bu hükümet onları kullandı şimdi çöpe attı

18
10
yanıtYanıtla
BAKİ:

koyuna laf anlatmak çooooooooook zor

25
0
yanıtYanıtla
KIZGIN HALKA:

Cenabu ALLAH, bu dünya''da masum insanlara kelepçe takanlara, ahirette boyunlarına kızgın halkalar taksın inşaallah.

13
11
yanıtYanıtla
Aynı Gemideyiz:

SAKALA , TÜRBANA , KARAÇARŞAFA , CÜPPEYE , MÜSLÜMANIM DİYEN İNSANLARIN HEPSİNİN MASUM OLDUĞUNA İNANANLARI SEVİYOR VE TAKDİR EDİYORuZ. .

6
16
yanıtYanıtla
dinciligin ve fasistligin son örnegi:

kinci ve dinci iktidarin halkina cifte standart yaklasiminin en iyi örnegi, gözaltina alinan carsafli, burkali, türbanli kisacasi dinci kinci, fasits irkci olupta kelepce takilinca emniyet müdürü görevden aliniyor, gözaltina alinan cagdas görünümlü, türbansiz, olunca yada solcu, sosyalist, devrimci düsünceli olunca birakin kelepceyi yerlerden sürükleniyor, alinlarinin ortasinda vurulup öldürülüyor, iskence yapiliyor, gaz ve tazzikli su ile yerlere yikiliyor, o zaman sultan benim polisim destan yazdi diyor.

14
6
yanıtYanıtla
Aynı Gemideyiz:

TÜRBANI tak kanunu takma , görevini yapanı sürdür gitsin. Yeni Türkiye , 2023 çağ atlamış Türkiye . . . ve gitmesinler diye direnen I. 5 . Müslümanımsı müslümanlar. .

13
5
yanıtYanıtla
ERSIN:

Ne suclari varmis acaba arastirdinmi kaz kafali kanunmus yemisim kanunu adamlar burs verdi diye tutuklandi dobroski

yanıt0
yanıt4
Tüm 16 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title