Haberler

Manisa'da Eski Milletvekili ve Baro Başkanı Zeynel Balkız ile 11 Avukat Gözaltında

Manisa'da eski milletvekili ve Baro Başkanı Zeynel Balkız ile 11 avukat gözaltındaManisa'da yürütülen darbe girişimi soruşturması kapsamında eski milletvekili ve baro başkanı avukat Zeynel Balkız ile birlikte toplam 12 avukat gözaltına alındı.

Manisa'da eski milletvekili ve Baro Başkanı Zeynel Balkız ile 11 avukat gözaltında

Manisa'da yürütülen darbe girişimi soruşturması kapsamında eski milletvekili ve baro başkanı avukat Zeynel Balkız ile birlikte toplam 12 avukat gözaltına alındı.

Manisa Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma kapsamında, bugün saat 06.00'da, kentte eş zamanlı operasyon düzenlendi. Manisa İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ekipleri, aralarında Manisa eski Baro Başkanı ve MHP Manisa eski Milletvekili Av. Zeynel Balkız'ın da bulunduğu toplam 12 avukatı evlerinden gözaltına aldı. Gözaltına alınan avukatlar Zeynel Balkız, Hasan Gürhan Onat, Ali Özcel, Mehmet Güler, Menderes Hırçıner, Serhan Çelik, Berker Mutaf, Süleyman Esin, Haluk Bedel, Ertan Ergün, Sadettin Yılmaz ve Ali Bilgiç Manisa Devlet Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçirildi. Daha sonra emniyete götürüldü.

MHP'den 25. dönemde milletvekili seçilen Zeynel Balkız, bir sonraki dönemde partisi tarafından aday gösterilmemişti. Gözaltına alınan Zeynel Balkız, Menderes Hırçıner ile Gürhan Onat'ın soruşturma kapsamında mal varlıklarına el konulmuştu.

Öte yandan; Hasan Gürhan Onat ile Menderes Hırçıner, "FETÖ" soruşturması kapsamında geçen yıl yine gözaltına alınmış ve Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliğince serbest bırakılmıştı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Zeynel Balkız Menderes Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title