Haberler

Manisa'da 60 yıldır özlemle beklenen yol tamamlandı

Güncelleme:

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Akhisar'da ilçe merkeziyle Akselendi, Sazoba, Beyoba, Moralılar, Rahmiye ve Hava Meydan Komutanlığı arasında bağlantıyı sağlayan 11 kilometrelik yolda beton yol uygulamasını tamamladı.

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Akhisar'da ilçe merkeziyle Akselendi, Sazoba, Beyoba, Moralılar, Rahmiye ve Hava Meydan Komutanlığı arasında bağlantıyı sağlayan 11 kilometrelik yolda beton yol uygulamasını tamamladı. Mevcut yolda incelemede bulunan Akselendi, Moralılar ve Rahmiye Mahalle Muhtarları, 60 yıldır bu çalışmanın özlemini çektiklerini belirterek Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'e teşekkür etti.

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Akhisar'da ilçe merkeziyle Akselendi, Sazoba, Beyoba, Moralılar, Rahmiye ve Hava Meydan Komutanlığı arasında bağlantıyı sağlayan, bakımsız ve kötü bir görünümde olan yolda yenileme çalışması gerçekleştirdi. Yıllardır yama ve tamirat çalışmaları yapılan, ancak kalıcı bir yol yenileme çalışması yapılamayan yol yeni görünümüyle mahalle muhtarları ve vatandaşlardan tam not aldı. Manisa Büyükşehir Belediyesi Muhtarlıklar Dairesi Başkanı Ergün Aksoy, Akhisar Muhtarlık İşleri Sorumlusu Ali Aybars Özbilgin, Akselendi Mahalle Muhtarı Ömer Akay, Morallar Mahalle Muhtarı Yılmaz Kırbaş ve Rahmiye Mahalle Muhtarı İdris Öz ile birlikte mevcut yolda incelemede bulundu.

Hizmeti muhtarlar övgüyle anlattı

Akselendi Mahalle Muhtarı Ömer Akay, "60 yıldır aynı yolu kullanıyorduk. Çok kötüydü. Büyükşehir Belediyesi yetkilileriyle irtibata geçtik. Sıcak asfalt bekliyorduk. Beton yol dediler. Betondan yol mu olur diye, ilk başta aklımızda soru işareti oldu. Ama 3-4 aydır yolumuz açık, şuanda bir sıkıntımız yok. İnşallah uzun yıllar kullanacağız. Özellikle Hava Meydan Komutanlığı, Akselendi, Sazoba, Beyoba ortak kullanımı olduğu için bu yolda yoğunluk var. Sebep olandan, yapandan, özellikle Cengiz başkanımızdan Allah razı olsun. Mahallemize de ziyarete bekliyoruz." derken, Moralılar Mahalle Muhtarı Yılmaz Kırbaş ise, "Çok kötü bir yoldu. Yıllardır yama yapılarak bu hale geldi. Cengiz başkanın havaalanına geldiğinde bu yolu görmesi vesile oldu. Hemen müdahale ederek 3 ayda bu yolu yapılmasını sağladı. Kendisine teşekkür ederim." şeklinde konuştu.

Rahmiye Mahalle Muhtarı İdris Öz de şunları söyledi: "1960 yılından sonra zaman zaman tamirat gördü. Ama gerçekten çok bozuk bir yoldu. Şuanda havaalanı pisti gibi oldu. Cengiz başkana, emeği geçen herkese çok teşekkür ederiz." - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Akselendi Haberler

Bakmadan Geçme

GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (1 Mayıs) Dolar ne kadar oldu? PSG - B.Dortmund maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? PSG - B.Dortmund maçı şifresiz mi? KPSS BAŞVURULARI 2024! KPSS lisans, ön lisans, ortaöğretim, DHBT sınav ve başvuru tarihleri başladı mı? Başvuru ücreti kaç TL? 1 MAYIS SARAÇHANE SON DAKİKA! Saraçhane'de son durum ne? 1 Mayıs kutlamalarında İstanbul'da yaşananlar… 1 Mayıs'ta Borsa İşlem Görecek mi? Resmi Tatilde Borsa Durumu TV YAYIN AKIŞI 1 MAYIS: Bugün hangi diziler var? Bu akşam hangi diziler ve programlar var? Emlak Konut THY kura sonuçları açıklandı mı, ne zaman belli olacak? 2024 THY Emlak Konut kura çekilişi sorgulama! 1 Mayıs Çarşamba EFT-HAVALE işlemi yapılır mı? 1 Mayıs'ta FAST ile para gönderilir mi? 1 MAYIS İSTANBUL VAPUR SEFERLERİ | 1 Mayıs vapur seferleri iptal mi, vapurlar çalışıyor mu? Hangi vapur hatları iptal edildi? Bahar 11. bölüm izle! Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu? 1 MAYIS TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ? 1 Mayıs'ta otobüsler, Marmaray, vapurlar, tramvay bedava mı? 1 MAYIS BANKALAR TATİL Mİ? 1 Mayıs Çarşamba bankalar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda bankalar çalışıyor mu? 1 Mayıs AVM'ler ve marketler açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs'ta AVM'ler ve marketlerin çalışma saatleri 2024! Resmi Gazete bugün (1 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI MESAJLARI 2024! 1 Mayıs sözleri neler? 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü sözleri! Anlamlı, kısa ve yeni 1 Mayıs mesajları...
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title