Haberler

Maliye Bakanı Mehmet Şimşek

Maliye Bakanı Şimşek Batman'da- Bakan Şimşek: "Bölgemizin Ortadoğu coğrafyasına ilham kaynağına dönüşeceğine inanıyorum.

Maliye Bakanı Şimşek Batman'da- Bakan Şimşek: "Bölgemizin Ortadoğu coğrafyasına ilham kaynağına dönüşeceğine inanıyorum. Ama bunun için hep birlikte çalışmamız lazım" Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, "Bölgemizin Ortadoğu coğrafyasına ilham kaynağına dönüşeceğine inanıyorum. Ama bunun için hep birlikte çalışmamız lazım" dedi.Çeşitli incelemelerde ve temaslarda bulunmak üzere Batman'a gelen Şimşek, Batman Havaalanında Vali Azmi Çelik, Emniyet Müdürü Necati Denizci, AK Parti Batman İl Başkanı Murat Güneştekin ve partililer tarafından karşılandı. Batman Valiliği bünyesindeki gençlik merkezine geçen Şimşek, kamu kurumlarında çalışan memurların eğitimini gördüğü işaret dili sertifika törenine katıldı.Memurlarla işaret dili yoluyla iletişim kurmaya çalışan Şimşek, kamu hizmetlerinden işitme engellilerin en iyi şekilde yararlanmasının ön koşulunun iletişim kurabilmek olduğuna vurgu yaptı.Şimşek, memurların, üç aylık eğitim döneminde 120 saatlik kursa tabii tutulduğunu bildirerek, "İşitme Engelliler Derneği ve Gençlikevi işbirliği ile 300 kursiyerimize işaret dili eğitimi verildi. Kamu kuruluşlarına, özellikle engelli kardeşlerimize hizmet noktasında gerekli hassasiyeti göstermeleri için bir kez daha rica ediyorum. Herkese kaliteli hizmet sunmak bizim asli görevimizdir. Memurlarımızın ve bizlerin tek varlık sebebi millete, sizlere hizmet etmektir" dedi.2015 yılının birlik, kardeşlik içerisinde, ileriye umutla ve pozitif bakabilecek bir yıl olacağına inandığına değinen Şimşek, "Bölgemizin Ortadoğu coğrafyasına ilham kaynağına dönüşeceğine inanıyorum. Ama bunun için hep birlikte çalışmamız lazım. Hepinizin desteği ve hepinizin güç vermesi son derece önemlidir" ifadelerini kullandı. - Bakan Şimşek Karşılama- Gençlik merkezinde serrtifika töreni- Bakan Şimşek Konuşma Gençlik merkezinde kursiyerleri ziyaret Detaylar

Kaynak: AA / Güncel

MURAT GÜNEŞTEKİN Batman Valiliği Mehmet Şimşek Ak Parti Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz nereden izlenir? Canlı maç izleme linki CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 28 Nisan Pazar günün maçları nereden izlenir? Göztepe Süper Lig'e çıktı mı 2024? Furkan sakatlandı mı? 28 Nisan Pazar Survivor Furkan'a ne oldu? Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? 28 Nisan Pazar 2024? Survivor kim kazandı? 28 Nisan Pazar Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? Survivor CANLI izle! 28 Nisan Pazar TV8 Survivor HD izleme linki! Kirli Sepeti 106. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 28 Nisan Kirli Sepeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Teşkilat 106. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 28 Nisan Teşkilat yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 28 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 28 Nisan 2024 Pazar Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Kirli Sepeti CANLI izle! Kirli Sepeti 28. BÖLÜM FULL İZLE! Kapıcılar Kralı konusu ne, oyuncuları kimler? Kapıcılar Kralı filmi nerede çekildi, kaç yılında çekildi? Kapıcılar Kralı ne zaman nerede çekildi? Kapıcılar Kralı konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Atla Gel Şaban konusu ne, oyuncuları kimler, film nerede çekildi? Atla Gel Şaban filmi hangi il ve ilçede çekildi, hangi yıl yapımı? Hipodrom nerede?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title