Haberler

Malatya'Da Mobese'Ye Takılan İlginç Görüntüler

Alkollü Sürücü-polis Kovalamacası Mobese Kameralarına Takıldı

Malatya'da yaklaşık 2 ay önce yaşanan alkollü sürücü-polis kovalaması mobese kameralarına yansıdı.

Malatya Emniyet Müdürlüğü Foto-Film merkezi tarafından hazırlanan ve basına dağıtılan görüntülerde bundan yaklaşık 2 ay öncesinde gece saatlerinde alkollü 4 şahsın içinde bulunduğu aracın polis tarafından kovalanması yer alıyor. Eğlence merkezlerinin bulunduğu Cezmi Kartay Caddesi üzerindeki mobese kameralarını takip eden polisler 4 alkollü şahsı yakın markaja aldı. Ayakta güçlükle durdukları görülen 4 kafadarın araçlarına bindiğini gören polis hemen telsizden anons ederek aracın durdurulması talimatını verdi.

Alkollü 4 şahsın bindiği araç kent merkezine doğru yola çıkınca polisler alarma geçti. Kent merkezindeki Mobese kameralarıyla anlık takip edilen araç kavşaklarda polislere yakalanmadan hızla ilerledi.Polis telsizinden yaşanan konuşmalarında yer aldığı görüntülerde boş caddede hızla ilerlediği görülen aracın bir süre sonra Viraj Kavşağında yan dönerek kaldırıma çarptığı görülüyor. Bu sırada bir trafik ekibi gelerek aracı durdurmak istiyor ancak alkollü sürücü polisten kaçmayı başarıyor. Hızla kaçan araç yaklaşık 500 metre ilerledikten sonra kenara yanaşarak kaçmaktan vazgeçiyor. Kaçan aracı kovalayan trafik ekibi ise silahlarını çekerek araca yanaşıp içindekileri dışarı çıkartıyor. Kısa sürede çok sayıda polis ekibi gelerek şahısları yakalayıp gözaltına aldıktan sonra 7 dakika süren kovalamaca sona eriyor. Polisler tarafından hazırlanan görüntülerde alkolün zararları ile ilgili bilgiler de yer alıyor.

Alkollü 4 şahıs ifadeleri alınmak üzere polis merkezine götürülürken araçta bağlanarak emniyetin otoparkına çekiliyor.

POLİS'İN 'TÜRK MALI' VİDEOSU

Öte yandan kenti sürekli kameralardan takip eden mobese ekibi yaşanan ilginç görüntüleri de kayda alıyor.

Battalgazi Kavşağında 'Hacı Murat' marka bir aracın benzinin bitmesi üzere sürücü yoldan geçen bir iş makinesinden yardım isteyince ortaya ilginç bir görüntü çıkıyor. Görüntüler de kepçe ön paletleriyle aracın ön kısmından kaldırıp geri geri götürüyor. Yaşanan bu ilginç görüntü ise polisin hazırladığı videoda 'Türk Malı' müziğiyle birlikte yer alıyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title