Haberler

Magnum 25. Yılında Jessica Alba ile Haz Peşinde

Güncelleme:

Jessica Alba, haz tutkunlarının vazgeçilmezi Magnum'un 25. yıl marka yüzü oldu.

Tüm dünyanın yakından takip ettiği, Hollywood yıldızı ve moda ikonu Jessica Alba, haz tutkunlarının vazgeçilmezi Magnum’un 25. yıl marka yüzü oldu. Magnum için kamera karşısına geçen Alba, reklam filminin yanı sıra markanın yenilikçi dijital çalışmalarında da yer alacak.

 

Türkiye’deki reklam kampanyalarıyla haz peşindekileri her yıl, Elizabeth Hurley, Eva Longoria, Josh Holloway ve Orlando Bloom gibi dünyaca ünlü isimlerle buluşturan Magnum, “25.yılını” Hollywood yıldızı Jessica Alba ile kutluyor. Maxim ve People dergisi dahil birçok yayın grubu tarafından defalarca dünyanın en güzel kadınları arasında gösterilen ve oyunculuk kariyeriyle ön plana çıkan Alba, kampanya kapsamında Türkiye’deki haz tutkunlarıyla buluşmaya hazırlanıyor.


Magnum’un Türkiye'de yayınlanacak reklam filmi ve dijital projesinde yer alacak olan Alba, çok yakında İstanbul'u ziyaret ederek Magnum'un 25. yıl sürprizlerini paylaşacak. Sin City ve Fantastik Dörtlü gibi filmlerde yakaladığı başarıyla uluslararası üne kavuşan Alba, Magnum'un 25. yıl marka yüzü olarak haz peşindekilere unutulmaz bir 25. yıl kutlaması yaşatacak.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Elizabeth Hurley Jessica Alba Hollywood Türkiye Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title