Haberler

Magandalar Arif'i Balkonda Vurdu

Güncelleme:

Terasta havai fişek gösterisini izlerken başından vurulan çocuk ağır yaralandı.

İzmir'in Bornova İlçesi'nde, akrabaları ile çıktığı 3'üncü kat terasında havai fişek göstesini izlerken kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce açılan ateş sonucu başından vurulan 11 yaşındaki Arif Dallı, ağır yaralandı. Dallı tedaviye alınırken, olayla ilgili ateş açan kişinin yakalanması için çalışma başlatıldı.

Yeni yılın ilk dakikalarına girildiği anlarda maganda kurşunu yine bir ailenin yüreğini yaktı. Olay, saat 00.09 sıralarında, Mevlana Mahallesi 7057 Sokak 7 numarada meydana geldi. Gittikleri akraba ziyareti dönüşü evlerine gelen inşaat işçisi Şerafettin Dallı (38) ve ev hanımı eşi Yıldız Dallı (30) çiftinin 5 çocuğundan tek erkek olan Arif Dallı, diğer akrabaları ile yeni yıl için gökyüzüne atılan havai fişek gösterisini izlemek amacıyla binanın 3'üncü katındaki terasa çıktı.

VURULDUĞU HASTANEDE ANLAŞILDI

Fişeklerin aydınlattığı gökyüzünü izleyen küçük Arif, akrabaların gözlerinin önünde bir anda boşluğa düştü. Asfalt zeminde kanlar içinde kalan küçük Arif'i, babası Şerafettin Dallı otomobili ile Ege Üniversitesi Hastanesi'ne kaldırdı. Başı dönüp düştüğü sanılan küçük Arif'in yapılan kontrolde başından vurulduğu ortaya çıktı. Durumu öğrenen Dallı çifti, şok oldu. Nihat Gündüz İlköğretim Okulu 5'inci sınıf öğrencisi olan ve 4 kız kardeşi bulunan Dallı, hastanenin Anestezi Yoğun Bakım Servisi'nde tedaviye alındı.

"YENİ YIL ZEHİR OLDU"

Tehlikeli olduğu için küçük çocuğun başındaki mermi çekirdeğinin çıkarılmadığı, şimdilik uyutulduğu öğrenildi. Şerafettin Dallı, "Magandalar artık durdurulsun. Yeni yıl bize zehir oldu" dedi. Olayla ilgili küçük çocuğu yaralayan kişinin kimliğinin belirlenmeye çalışıldığı ve yakalanması için çalışmaların sürdüğü bildirildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Şerafettin Dallı Arif Dallı Bornova İzmir Politika Güncel Haberler

CHP lideri Özgür Özel: Kobani davası her yönüyle siyasi bir dava

CHP lideri Özgür Özel: Kobani davası her yönüyle siyasi bir dava

Kobani Davası'nda karar! Ahmet Türk'e 10 yıl hapis cezası verildi, Sırrı Süreyya Önder ve Ayhan Bilgen beraat etti

Kobani Davası'nda karar! Ahmet Türk'e 10 yıl hapis cezası verildi, Sırrı Süreyya Önder ve Ayhan Bilgen beraat etti

2017 yılında, 'Tutuksuz yargılanmalı' demişti! Bahçeli'nin Ahmet Türk'e verilen cezayla ilgili ne diyeceği merak konusu

2017 yılında, "Tutuksuz yargılanmalı" demişti! Bahçeli'nin Ahmet Türk'e verilen cezayla ilgili ne diyeceği merak konusu

Kılıçdaroğlu'ndan dikkat çeken 'Kobani' davası yorumu: Bunun için dikta rejimleriyle el sıkışılmaz, sistemin aparatı olunmaz

Kılıçdaroğlu'ndan dikkat çeken "Kobani" davası yorumu: Bunun için dikta rejimleriyle el sıkışılmaz, sistemin aparatı olunmaz

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title