Haberler

Maddi Sıkıntı Çektiğini Söyleyen Cübbeli Ahmet: Tehdit Ediliyorum

Güncelleme:

Kamuoyunda Cübbeli Ahmet olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü, maddi ve manevi sıkıntı içerisinde olduğunu söyleyerek "Tehdit ediliyorum." dedi.

Ahmet Mahmut Ünlü, dün gerçekleştirdiği sohbetinde kendisini dinleyenlere, doğruları söylediği için tehdit edildiğini söyledi.

"ÇOK BÜYÜK TEHDİT EDİYORLAR"

Sputnik'te yer alan habere göre, sohbetlerin insanlara ulaştırılmasının çok faydası olduğunu, kendisinin maddi ve manevi sıkıntılarının olmasına rağmen bu görevi sürdürdüğünü anlatan Ünlü, "Bakın mesela beni tehdit ediyorlar, çok büyük tehditler oluyor. Ortada, birçok insanla bizi yalnız bırakıyorlar. Halbuki böyle olmaması lazım, birçok hocalarında benim konuştuğum konulara temas etmesi lazım, birlik olmak, birbirinden kuvvet almak lazımken maalesef bu daha tesir ediyorlar diye kalkıyorlar bizimle uğraşıyorlar. Biz de beşeriz, biz de kuluz tedirgin olmuyor değiliz ama hoşaf soğutamayız, kuyruk sallayamayız, takiyye yapamayız. Mecburuz millete doğru dürüst bir şey anlatmaya" dedi.

Maddi Sıkıntı Çektiğini Söyleyen Cübbeli Ahmet: Tehdit EdiliyorumAhmet Mahmut Ünlü

'HAYRETTİN KARAMAN BAŞI ÇEKTİ'

Hayrettin Karaman'ın hazırladığı Kuran tefsirinin Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından basıldığını, ancak bu tefsirde bazı yanlışların olduğunu vurgulayan Ünlü, "Çok sorunlu olaylar var, Hayrettin Karaman bunun başını çekti o zamanlar. Bunu Diyanet'te basmış. 7. baskısı yapılmış. Biz neredeydik hiç haberimiz yok. Şimdi arkadaşlar deşince, bu konular ortaya çıkıyor ve biz bunlara reddiye yapmak durumunda kalıyoruz. Doğruya doğru, eğriye eğri. Hakkı söyleyeceğiz. Kimse darılır diye biz hakkı gizleyemeyiz yani" ifadesini kullandı.

Maddi Sıkıntı Çektiğini Söyleyen Cübbeli Ahmet: Tehdit EdiliyorumHayrettin Karaman

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Hayrettin Karaman Ahmet Mahmut Ünlü 3.Sayfa Güncel Haberler

500

Yorumlar (236)

hesap uzmanı gandi:

çok degerli bir alim büyük imamlardan biri çok sverim ahmed mahmud ünlüyü tam bir gönül adamı

33
27
yanıtYanıtla
Celal:

Cennette satacak arsan mı kalmadı? yobaz

24
31
yanıtYanıtla
Yk:

Kime satmış boş konuşma

yanıt3
yanıt9
insan:

dinlere inanmayı bıraktım gerçek insan oldum tavsiye ederim

11
39
yanıtYanıtla
Foucault:

Pirlere niyaz ederiz, yalan dünya nideriz. .

yanıt3
yanıt0
İNSANLIĞIN BATSIN...:

YAZIK SANA KURU KAFA TÖVBE ET. .

yanıt1
yanıt0
muhalif adam:

Kendine yazık etmişsin. . . Din ne marx''ın dediği gibi toplumların afyonu''dur. Ne de Allah''ın dininde bir kusur vardır. Kusur insanlarda. Allah''ın dinini ahlaksızlıklarına perde olarak kullanmalarında. O yüzden Allah''a ve İslam''a inanmaktan vazgeçme. . . Allah''ın dini temizdir.

yanıt4
yanıt1
Ümitvar:

Risale-i Nur talebeleri ve menzil ve İsmail ağa cemaati tertemiz cemaatler Allah razı olsun hepsinden

19
30
yanıtYanıtla
Adını sen koy:

Allah la arası iyi olanlar sever..!

yanıt0
yanıt1
ANTİ:

Lüks villalarında portakallı ördeklerini yerken Peygamberimzin nasıl yokluk çektiğini gözyaşları içinde tv de anlatan, yanmaz kefen ve sırat köprüsünden uçuran terlik siparişlerini kargo ücreti almadan makul fiyata satanlar ile bu biçare zavallıyı karıştırmayın lütfen :) :) :)

32
16
yanıtYanıtla
Tüm 236 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title