Haberler

M. Sinanlı Hatun Teyze'den Köşker'e Doğalgaz Teşekkürü

Güncelleme:

Mimar Sinan Mahallesi'nde çalışmaları denetleyen Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker'e 47 sokak sakinlerinden Hatun teyze, doğalgaz sözünü yerine getirdiği için teşekkür geldi.

Hatun Teyze, "Allah senden ve ekibinden razı olsun. Sözünü verdiğin doğalgaza kavuşuyoruz. Rabbim işlerinde yar ve yardımcın olsun" diyerek Başkan Köşker'e teşekkür etti.

Bir günde üç mahalleyi sokak sokak dolaşan Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, Mimar Sinan sakinlerinden Hatun Teyze'nin elini öperek hayır duasını aldı. 47 sokakta devam eden doğalgaz çalışmalarını denetleyen Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker'e doğalgaz için teşekkür geldi. 47 sokakta ikamet eden bir önceki ziyaretinde Köşker'den doğalgaz sözü alan Hatun Baba isimli vatandaş, doğalgaz konforuna kavuşacağı için kendisine teşekkür etti. Başkan Köşker'in elini öperek hayır duasını aldığı Hatun Teyze, "Allah senden ve ekibinden razı olsun. Sözünü verdiğin doğalgaza kavuşuyoruz. Rabbim işlerinde yar ve yardımcın olsun" diyerek teşekkür etti. Diğer sokak sakinleriyle de bir süre sohbet eden Başkan Köşker, vatandaşların taleplerini ve hizmetlere ilişkin önerilerini de aldı.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Adnan Köşker Sinanlı Gebze Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title