Haberler

    Londralılar konserin bitmesini istemedi

    1977 yılında Derya Köroğlu, Zerrin Yaşar ve Selim Atakan tarafından Ankara'da kurulan Yeni Türkü, müzikal serüvenleri ve unutulmaz şarkılarıyla Londra'da 'bayram konseri' verdi.

    1977 yılında Derya Köroğlu, Zerrin Yaşar ve Selim Atakan tarafından Ankara'da kurulan Yeni Türkü, müzikal serüvenleri ve unutulmaz şarkılarıyla Londra'da 'bayram konseri' verdi. İsmini Güney Amerika'da çıkan ve halk türkülerini yeniden yorumlayan Nuevo Cancion (Yeni Şarkı, Türkü) akımından alan grubun Islington Assembly Hall'da iki bölüm halinde düzenlenne konserini 700'ü aşkın müziksever izledi.

    Derya Köroğlu, Erkin Hadımoğlu, Serdar Barçın, Sezer Alemdar, Bahadır Tanrıvermiş ve Furkan Bilgi'den oluşan grup, konserine 'Maskeli Balo' şarkısı ile başladı.

    SEYİRCİLER BIRAKMADI

    'Telli Telli', 'Beyoğlu'nda Gezersin', 'Yedikule', 'Aşk Yeniden', 'Bana Bir Masal Anlat Baba', 'Karanfil', 'Olmasa Mektubun' gibi sevilen şarkıları seslendiren gruba şarkılarında eşlik eden müzikseverler finali şarkısını 'Telli Telli' ile yapan grubu bırakmadı.

    Yeni Türkü, alkış ve tezahuratlar eşliğinde 'Başka Türlü Bir Şey'i söyledi. Dinleyici bu şarkı ile de veda etmek istemeyince tekrar bis yapıldı.

    Kaynak: Hürriyet / Güncel

    Derya Köroğlu Yeni Türkü Ankara Londra Güncel Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title