Haberler

Lice'nin 10 Mahallesindeki Sokağa Çıkma Yasağı Sona Erdi

Güncelleme:

Diyarbakır'ın Lice ilçesinde 4 Haziran günü 10.30'dan itibaren 10 mahallede uygulanan sokağa çıkma yasağı, 5 Haziran 2016 günü 05.00 itibarıyla kaldırıldı.

Diyarbakır'ın Lice ilçesinde 10 mahallede uygulanan sokağa çıkma yasağı sona erdi.

ÖRGÜT YÖNETİCİLERİNİN PEŞİNE DÜŞÜLDÜ

Lice ilçesinde dağlık ve ormanlık alanda faaliyet yürüten, aralarında üst düzey örgüt yöneticilerin de bulunduğu değerlendirilen terör örgütü mensuplarını etkisiz hale getirmek için Üçdamlar, Güldiken, Yaprakköy, Yorulmaz, Kılıçlı, Bayırlı, Yünlüce, Gürbeyli, Akçabucak ve Baharlar mahalleleri arasında kalan bölgede operasyon düzenlendiği belirtildi.

YASAK KARARI 1 GÜN SONUNDA KALDIRILDI

Operasyonda sivil vatandaşların zarar görmemesi amacıyla 4 Haziran günü 10.30'dan itibaren uygulanan yasaklama kararının 5 Haziran 2016 günü 05.00 itibarıyla kaldırıldığı kaydedilen açıklamada, can ve mal güvenliklerinin sağlanması için uygulanan yasağa uyan vatandaşlara teşekkür edildi.

VALİLİKTEN AÇIKLAMA GELDİ

Valilikten yapılan yazılı açıklamada, Lice ilçesinde dağlık ve ormanlık alanda faaliyet yürüten bölücü terör örgütü mensuplarına yönelik Lice ilçesi kuzeyi, Üçdamlar, Güldiken, Yaprakköy, Yorulmaz, Kılıçlı, Bayırlı, Yünlüce, Gürbeyli, Akçabudak ve Baharlar mahalleleri arasında kalan bölgede operasyon icra edildiği belirtildi. Açıklamada, "Operasyon icra edilen bölgelerde halkın can ve mal güvenliğini sağlamak maksadıyla 5442 sayılı İl İdaresi Kanunu'nun 11/C maddesi gereğince sivil vatandaşların zarar görmemesi amacıyla 4 Haziran 2016 Cumartesi günü saat 10.30'dan itibaren duyurulan yasaklama kararı 5 Haziran 2016 Pazar günü saat 05.00'den itibaren kaldırılmıştır. Vatandaşlarımıza kendilerinin can ve mal güvenliğinin sağlanması için uygulanan yasağa uydukları için teşekkür ederiz" denildi.

Kaynak: AA / Güncel

Diyarbakır Baharlar Lice Güncel Haberler

500

Yorumlar (19)

BAWER:

yEL kAYADAN NE ALIR kURD hALKININ kURU BIR CANI VAR oNUDA ALIN GITSIN uLAN ALÇAKLAR.

6
19
yanıtYanıtla
antipkk:

Hiyar Yilardir Terör estiren yakan yikan öldüren PKK neyin nesi peki?

yanıt8
yanıt4
zazakurd HARZO:

Faşizmim beyini dağıtacak Olan Kahraman Kurd halkdır. Bımre Faşizm.

6
5
yanıtYanıtla
zaza63:

etekli lağım kanalizasyon kahramanı ezik korkak kırolar :)) kendi aranızda ne zırlaşırsınız? defolup gideceksiniz beşyüzyıl önnce geldiğiniz irana!!!

yanıt6
yanıt3
ZazaKurd HARZO:

63 sahtekarı Lice Zazadır Fis Köyude Licededir zıtatma.

yanıt0
yanıt6
zaza63:

Lan etekli hain kürd hanzosı kürdçe ve ZAZAKi tamamen ayrı bir dildir. Biz Zazalar asla kürd değiliz asla asimile edemeyecksiniz, sen avrupadan, kobaniden veya kandilden yazıyorsun. Sıkıyorsa gel burda Zazaların arasında yaz bu ihanet alçak yazılılarını. Dünyada siz gibi ezik hain kim var Ekmek yediği vatana ihanet eden ve kürdlerin kızlarını dağa kaldıran? Siz gerçekte ermenisiniz.

yanıt6
yanıt0
YAW HE HE:

nerde hevaller nereye gittiler . ANLAŞILAN DEVLETİMİZ YENİLMEZ VE BÜYÜKTÜR. YAŞA TAYYİP BABA SENLEYİZ. KİMSEYE BOYUN EĞMEEE

5
6
yanıtYanıtla
antipkk:

Bu Ülkede kimsenin Kürtler ile Derdi yok ama PKK Terörüne var! PKKlilar defolun gidin Putin Esad yada kimi daha cok seviyorsaniz orada yasayin! Türkiye sade Türk ve Kürt Vatandaslarinindir ve tabiki diger Irklarinda! Ya Adam ol yada defol! Teröre Hayir!

7
3
yanıtYanıtla
amed:

peki okadar körtleri öldürdünüz ona nedemeli biat edelirse sorun yok etmese hesi pkk diyorsunuz körtler size asla biat etmezler bunu mankafanıza sokunuz ya devrim ya devrim

yanıt3
yanıt6
yönetici:

AHUM denilen takipçimizin erkek olduğu belirlenmiştir. kışkırtıcı yorumları bulunduğu bundan sonraki yorumlarının dikkatle takip edileceği duyurulur

4
5
yanıtYanıtla
Tüm 19 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title