Haberler

Lalapaşa Belediye Başkanı Sezgin Geldi, ilçenin gelişimine katkı sağlayacak çalışmalar yaptıklarını söyledi

Güncelleme:

Lalapaşa Belediye Başkanı Sezgin Geldi, altyapı ve üstyapı çalışmalarının aralıksız sürdüğünü belirterek, vatandaşların ihtiyaçlarına yönelik projeleri hayata geçirmek için çalışacaklarını söyledi. Ayrıca, 5 Mayıs Pazar günü ilçede Kakava-Hıdrellez Şenliği düzenleneceğini de ekledi.

Lalapaşa Belediye Başkanı Sezgin Geldi, ilçenin gelişimine katkı sağlayacak çalışmalar yaptıklarını söyledi.

Belediyedeki makamında gazetecilerle bir araya gelen Geldi, altyapı ve üstyapı çalışmalarının aralıksız sürdüğünü ifade etti.

Geldi, vatandaşların ihtiyaçlarına yönelik projeleri hayata geçirmek için çalışacaklarını belirterek, şunları kaydetti:

"Göreve geldiğimiz gibi ilçemizin eksiklerini tamamlamak adına çalışmalara başladık. Bayram öncesi mezarlıkların bakımını yaptık. Bayramda komşularımızla birlikte şükür duası yaptık. Belediyenin mali durumunu inceledik ve halkımızla bunu paylaştık. Toplam 23 milyon 901 bin 680 liralık borcumuz bulunuyor.

Uzun zamandır arızalı olan su kuyusu pompasının onarımı yapıldı. Bir yandan doğal gaz çalışmaları sürüyor. Bozulan yolların yenilenmesi için de üstyapı çalışmalarımız olacak. TOKİ konutlarının bozuk olan yollarının da bakımı yapıldı."

Geldi, 5 Mayıs Pazar günü ilçede Kakava- Hıdrellez Şenliği düzenleneceğini de sözlerine ekledi.

İpsala'nın köylerinde su fiyatı değişikliği

İpsala ilçesine bağlı köylerde suyun tonu 25 liraya çıkarıldı.

Kaymakam Ömer Sevgili başkanlığında ilçedeki düğün salonunda Köylere Hizmet Götürme Birliği Olağan Genel Kurul toplantısı yapıldı.

Gündemdeki maddelerin görüşülmesinin ardından üye seçimlerinin yapıldığı toplantıda köylerdeki su fiyatının tonu 17 liradan 25 liraya yükseltildi, çöp vergisi fiyatı ise 30 liradan, 50 liraya çıkarıldı.

İpsala Muhtarlar Derneği Başkanlığına Turgay seçildi

İpsala Muhtarlar Derneği Başkanlığına Aliçopehlivan Köyü Muhtarı Çağlar Turgay seçildi.

Derneğin lokalinde düzenlenen İpsala Muhtarlar Derneği Genel Kurul Toplantısında Turgay başkanlığa, Şaban Bilir, İsmail Yıldız, Sezgin Alyanak, Osman Baş ise yönetim kurulu üyeliklerine seçildi.

Turgay, önceki dönem başkanı Naci Batur'a teşekkür etti.

Değerlendirme toplantısı

Trakya Üniversitesi İpsala Meslek Yüksekokulunda değerlendirme toplantısı yapıldı.

Yüksekokul Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Hayati Arda, okulun konferans salonunda düzenlenen toplantıda bir hedefler ve projeler hakkında bir sunum yaptı. Toplantıya katılan akademisyenler ise toplumsal hizmet, paydaş iş birlikleri konuları hakkında bilgi verdi.

Toplantıya, Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Funda Eryılmaz Açıkgöz ve akademisyenler katıldı.

İlkdoğmuş, Hacıköy'ü ziyaret etti

Edirne İl Genel Meclisi AK Partili Üyesi Hakan İlkdoğmuş, İpsala ilçesine bağlı Hacıköy'ü ziyaret etti.

İlkdoğmuş, Hacıköy Muhtarı Osman Baş'tan taleplere yönelik bilgi aldı.

Yol yapım çalışmalarını da inceleyen İlkdoğmuş, "Tüm muhtarlarımızın ilettikleri taleplerini alıp, ivedilik ile çözüp vatandaşlarımıza hizmet etmeye devam edeceğiz." dedi.

Kaynak: AA / Güncel

Hıdrellez Lalapaşa Etkinlikler Politika Güncel Haberler

Kobani Davası'nda 42 yıl hapis cezasına çarptırılan Selahattin Demirtaş: Bu davanın siyasi bir dava olduğu bir kez daha ispatlandı

Kobani Davası'nda 42 yıl hapis cezasına çarptırılan Selahattin Demirtaş: Bu davanın siyasi bir dava olduğu bir kez daha ispatlandı

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Audi A8 makam aracına veda etti

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Audi A8 makam aracına veda etti

Hakimlerin başörtüsünü gören avukat reddi hakim istedi! Uyuşturucu davası ertelendi

Hakimlerin başörtüsünü gören avukat reddi hakim istedi! Uyuşturucu davası ertelendi

Bakmadan Geçme

18 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Yeni Angola Büyükelçisi Muhammet Mustafa Çelik kimdir? Muhammet Mustafa Çelik hayatı ve biyografisi nedir? 18 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! 18 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! #128220 18 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! #9889 #127919 18 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 18 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 18 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? #128680 18 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Adana Demirspor UEFA'dan neden ceza aldı, Avrupa'dan men mi edildi? Galatasaray Fenerbahçe tek maç satın alma var mı, GS FB tek maç nasıl alınır? #9917 #128250 Marmaray Kadıköy Ayrılık Çeşmesi istasyonunda kim, neden intihar etti? TikTok çöktü mü? 17 Mayıs TikTok sorun ne, neden açılmıyor? #129300
Tahliye olan Çetin Doğan'ın ilk sözleri: Bu bir af değil, anayasal bir görevin Cumhurbaşkanı tarafından geç yerine getirilmesidir

Tahliye olan Çetin Doğan'ın ilk sözleri: Bu bir af değil, anayasal bir görevin Cumhurbaşkanı tarafından geç yerine getirilmesidir

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title