Haberler

Ladik Toki İnşaatı Hızla Devam Ediyor

Demir, TOKİ Konutları inşaat çalışmalarını yerinde inceledi.

Ladik'teki konut sıkıntısının giderilmesi amacıyla TOKİ tarafından yapımına başlanan 160 konutluk inşaat çalışmaları kötü hava şartlarına rağmen hızla devam ediyor. İnşaat çalışmalarını yerinde inceleyen Samsun Milletvekili Cemal Yılmaz Demir, projenin Ladik açısından önemine vurgu yaptı.

AK Parti Samsun Milletvekili Cemal Yılmaz Demir, Ladik'te yapımına devam eden TOKİ Konutları inşaat çalışmalarını yerinde inceledi.

DEMİR İNŞAAT BÖLGESİNDE

Proje hakkında Ladik Kaymakamı Kadir Perçi'den bilgi alan Demir, projenin Ladik açısından önemine dikkat çekti ve kötü hava şartlarına rağmen inşaat çalışmalarının devam etmesinin memnuniyet verici olduğunu belirtti.

İKİNCİ ETAPTA 130 BAŞVURU

İnşaat çalışmaları hakkında Demir'i bilgilendiren Kaymakam Perçi; geçen Mart ayında projeleri ve zemin etüt çalışmaları tamamlanan ve Ocak ayında inşaat çalışmalarına başlanan projenin teslim tarihinin 31 Aralık 2012 olduğunu ancak projenin yaz mevsimi ortalarında bitirilmesinin planlandığını belirterek, "İnşaat çalışmalarının başlaması ile birlikte ikinci etap başvuruları alınmaya başlanmıştır. Bugün itibariyle 130 yeni başvuru aldık. Hızla artan başvurularla talep karşılanılamadığından, yeni arazi arama çalışmalarına da başladık" dedi.

DEPREM İÇİN EN İDEAL ÇÖZÜM

İkinci etap başvurularla ilgili olarak 130 başvuru olduğu bilgisini alınca yeni yer arayışları konusunda hızlı davranılması gerektiğini kaydeden Demir, TOKİ konutlarının depreme dayanıklılık konusunda da birinci dereceden deprem bölgesi içerisinde yer alan Ladik için ideal bir çözüm olduğunu ifade etti.

ŞUBAT SONU KURALAR ÇEKİLİYOR

Kızılsini Mahallesi Ömerbey mevkisinde yapımı devam eden 160 konutluk TOKİ Projesi için başlangıçta 96 talep alınarak çalışmalara başlanmıştı. Birinci etapla ilgili olarak TOKİ idaresinin Şubat ayı sonunda kura yapması ve taşınmaz satış sözleşmelerinin imzalanması bekleniyor.

KAVAK TEŞKİLATI'NI DA ZİYARET ETTİ

Demir, Ladik incelemeleri öncesi Kavak İlçe Teşkilatı ile bir araya geldi. Yeni seçilen İlçe Teşkilatına başarılar dileyen Demir, yönetim kurulu üyeleri, teşkilat mensupları ve vatandaşlarla bir süre sohbet etti.

Demir'in Ladik TOKİ Konutları inşaatı incelemelerinde, Kaymakam Kadir Perçi'nin yanı sıra AK Parti Ladik İlçe Başkanı Fikret Baştan ve ilçe yöneticileri de hazır bulundu.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Kadir Perçi Ak Parti Ladik Toki Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title