Haberler

Ladik'te Gençlik Merkezi Yapım Çalışmaları Sürüyor

Ladik Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Fahri Kaygusuz, ilçede gençlik merkezi yapım çalışmalarının devam ettiğini bildirdi.

Ladik Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Fahri Kaygusuz, ilçede gençlik merkezi yapım çalışmalarının devam ettiğini bildirdi.

Kaygusuz, gençleri sosyal ve kültürel faaliyetlere yönlendirmek amacıyla Ladik Belediyesi tarafından tahsis edilen tarihi saat kulesi yakınındaki arsada gençlik merkezi yapımının sürdüğünü söyledi.

İlçeye pek çok hizmetin yanında gençlik merkezi kazandırmasından dolayı Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç'a teşekkür eden Kaygusuz, "Ayrıca Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Güven Özyurt, Ladik Belediye Başkanı Selim Özbalcı ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Gençlik merkezi bünyesinde derslik, bilgisayar odası, kütüphane, el işi odası, sergi salonu, sosyal aktivite odası, görsel sanatlar atölyesi ve kafeterya olacak." dedi.

Gençleri kötü alışkanlıklardan uzak tutmak için sosyal etkinliklerin önemine işaret eden Kaygusuz, Ladik Gençlik Merkezi'nin de gelecek yıl ortalarına doğru hizmete açılmasının planlandığını kaydetti.

Kaynak: AA / Güncel

Akif Çağatay Kılıç Selim Özbalcı Ladik Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title