Haberler

Kütahya'da Sanat Dolu Bir Yıl Başlıyor

Kütahya Belediyesi, 7'den 70'e toplumun her kesimine yönelik kültür sanat etkinliklerine Ocak ayında da hız kesmeden devam ediyor.

Her ay birçok etkinlik ile fark yaratan belediye, alanında uzman isimleri Kütahya'da ağırlıyor. Bu ay, 'Anadolu'yu Mayalayanlar' programında Fatih Çıtlak, 'Bir Yer Bir Nesne Bir Fiil' yetişkin tiyatrosunda Hakan Bilgin, Fırat Çöloğlu, Ateş Fatih Uçan, 'Bu Toprağın Ezgileri' programında ise İsmail Altunsaray, Kütahyalılar ile buluşacak. Ayrıca her Pazar günü Hezar Dinari Kültür Merkezi'nde çocuk tiyatrosu sahnelenecek. Ocak ayında da birbirinden güzel programlar hazırladıklarının altını çizen Kütahya Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, etkinliklerinin artarak devam edeceğini belirtti.

Kültür sanatın tüm renklerini Kütahya'da hissettiren Kütahya Belediyesi, etkinliklerine doludizgin devam ediyor. Kütahya Belediyesi, 6 Ocak Cumartesi günü Çocuk ve Aile Terapisti Uzman Psikolog Kudret Eren Yavuz' un "Kadın ve Aile Semineri " programı kapsamında " Ben Olmaktan Biz Olmaya, Mutlu Evliliğin Anahtarları" konulu konferansı ile haftayı açacak. 11 Ocak Perşembe günü, Anadolu'nun manevi mayasını ve bu mayanın manevi mimarlarını Fatih Çıtlak'ın anlatımıyla 'Anadolu'yu Mayalayanlar' programında tanıtılmaya devam ediyor. 15 Ocak Pazartesi Hakan Bilgin, Fırat Çöloğlu, Fatih Ateş Uçan, Güral Korur, Elif Çelik'in oynadığı "Bir Yer, Bir Nesne, Bir Fiil" yetişkin tiyatrosu sahnelenecek. 20 Ocak Cumartesi "Bu Toprağın Ezgileri" programı kapsamında, bağlama virtüözü İsmail Altunsaray, konseriyle Kütahyalı sevenlerine unutulmaz bir gece yaşatacak.

DOLU DOLU KÜLTÜR SANAT

Kütahya Belediyesi Başkanı Kamil Saraçoğlu, "Geride bıraktığımız yıl içerisinde, kültür ve sanat alanında birçok etkinliği şehrimizle buluşturduk. Düşünce Atölyesi, Anadolu'yu Mayalayanlar, Bu Toprağın Ezgileri, Cansu Canan ile Buluşmalar, Kadın ve Aile Seminerleri ve Sağlıklı Yaşam Söyleşileri gibi içeriğini titizlikle hazırladığımız seri programlarımızın yanı sıra, her ay en az bir yetişkin tiyatrosu ve her hafta bir çocuk tiyatrosunu sizlerin beğenisine sunduk. Ayrıca açmış olduğumuz sanat akademileri ile kendi müzisyenlerimizi, kendi tiyatrocularımızı ve kendi sanatçılarımızı yetiştirmek üzere tohumlarımızı attık" dedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Kütahya Belediyesi Fırat Çöloğlu Hakan Bilgin Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title