Haberler

Kuşadası'nda Sevgililer Günü Kutlamaları

Kuşadası'ndaki Sevgililer Günü Kutlamaları, Yağmura Rağmen

Kuşadası'ndaki Sevgililer Günü kutlamaları, yağmura rağmen

kesintiye uğramadı. Kuşadası'nda belediyenin düzenlediği Sevgililer Günü

kutlamalarına katılan ünlü şovmen Okan Karacan'da yağmurun azizliğine

uğradı.

Atatürk Anıtı önünde gerçekleştirilen ve saat 20.00'de başlayan Sevgililer

Günü kutlamaları sırasında aniden yağmur yağmaya başladı. Sahnede bir anda

sırılsıklam olan Okan Karacan, kendisini izleyen yaklaşık bin 500 kişinin alkışları arasında programını yarıda bırakmadı ve yağmurluk giyerek programına devam etti.

Yağmur altında yaklaşık 1.5 saat sahnede kalan ünlü şovmen, önce Atatürk Anıtı'nın bulunduğu meydanı dolduran bin sevgililer arasında şarkı yarışması yaptı. Ardından da Sevgililer Günü'nün anlamına uygun olarak çöpçatanlık yarışması gerçekleştirdi. Yağmura rağmen programını kesmeyen Okan Karacan, sahneden indikten sonra yaptığı açıklamada bir televizyon kanalında yayınlanan Buzda Dans isimli programla ilgili soruları cevaplandırdı. Söz konusu yarışmada iyi ve kötü anıları olduğunu ama jüri ile yarışma sırasında arasının hiçbir zaman iyi olmadığını anlatan Karacan, "Yarışma sırasında jüri ile aram iyi değildi ama yarışmadan elendikten sonra onlarla

ilişkilerimi düzelttim. Yarışmada çok güzel vakit geçirdim. Farklı bir ortam vardı ve benim için faydalı oldu" dedi.

Bu arada Sevgililer Günü nedeniyle Kuşadası'ndaki kafe, bar, disko ve restoranlar çevre il ve ilçelerden gelen aşıkların akınına uğradı. Gece boyunca bir çok eğlence merkezinde farklı etkinlikler düzenlenirken, sıra dışı bir eğlence yaşandı. Hem sahil bulvarı üzerindeki kafe ve barlar hem de Kaleiçi ve Barlar Sokağı'ndaki eğlence merkezlerinde adeta Sevgililer Günü bereketi yaşandı. Bazı barlarda canlı müzik yapılırken, diğer bar ve kafelerde ise çeşitli etkinlikler düzenlendi. Neli Bar, Captain House, Hann Bar ve James Dean Bar ile Barlar Sokağı'ndaki eğlence yerlerinde muhteşem bir gece yaşandı. Özellikle Neli Bar'da sahne alan Lida ve Hann Bar'da sahneye çıkan Kuşadası'nın sevilen sesi Sunay, Sevgililer Günü'nde eğlenmek isteyenleri sürprizlerle karşıladı.

(ZH-KK-KK-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title