Haberler

Kuşadası Mezuniyeti Göremedi

Mezuniyeti göremediAydın'ın Kuşadası İlçesi'nde, denizde kendisini bir şeyin ısırdığını söyledikten bir süre sonra fenalaşan ortaokul öğrencisi 15 yaşındaki Mustafa Efe Ergen, kaldırıldığı hastanede doktorların müdahalelerine rağmen yaşamını yitirdi.

Mezuniyeti göremedi

Aydın'ın Kuşadası İlçesi'nde, denizde kendisini bir şeyin ısırdığını söyledikten bir süre sonra fenalaşan ortaokul öğrencisi 15 yaşındaki Mustafa Efe Ergen, kaldırıldığı hastanede doktorların müdahalelerine rağmen yaşamını yitirdi. Ergen'in yarınki karne ve mezuniyet töreni öncesinde yaşamını yitirmesi okul arkadaşları, öğretmenleri ve yakınlarını yasa boğdu.

Kuşadası Nermin Metin Akar Ortaokulu 8. sınıf öğrencisi Mustafa Efe Ergen, dün (çarşamba) öğleden sonra arkadaşlarıyla Kuştur Plajı'na giderek, denize girdi. Bir süre sonra Ergen, arkadaşlarına kendisini bir şeyin ısırdığını söyledi. Bunun üzerine arkadaşlarının sudan çıkardığı Ergen, "başım dönüyor" diyerek, fenalaşıp, yere yığıldı. Arkadaşları ve çevredekiler, durumu 112 Acil Servis'e bildirdi. Sağlık ekipleri tarafından Ergen'e ilk müdahale olay yerinde yapıldı. Daha sonra Kuşadası Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Ergen, burada doktorların müdahalelerine rağmen kurtarılamadı. Ergen'in cesedi, kesin ölüm nedeninin tespiti için otopsi yapılmak üzere İzmir Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı. Yarın, karnesini alıp, mezuniyet sevinci yaşamayı bekleyen Ergen'in ani ölümü, okul arkadaşları, öğretmenleri ve yakınlarını yasa boğdu.

TOPRAĞA VERİLDİ

Yşamını yitiren ortaokul öğrencisi 15 yaşındaki Mustafa Efe Ergen'in cenazesi adli tıp morgundan alındı. Söke Devlet Hastanesi morguna getirilen cenaze, defin işlemlerin tamamlanmasından sonra anneannesi ile dedesinin yaşadığı Bağarası Mahallesi'ne götürüldü. Hürriyet Camii'nde öğlende kılınan namaz sonrası, cenaze, anneannesinin evine helallik için getirildi. Hellalik alınması sırasında anne Emel Batmaz, acıya daha fazla dayanamayarak bayıldı. Sağlık ekiplerinin müdahale ettiği Batmaz, hastaneye kaldırdı.

Daha sonra Kuşadası'ndaki Yeni Mezarlığa getirilen cenazeyi, arkadaşları ve öğretmenleri gözyaşları içinde karşıladı. Cenaze aracından indirilmeden Efe'nin tabutuna mezuniyet cüppesi örtüldü, kepi konuldu. Efe'nin cenazesini omuzlayan arkadaşları, toprağa verilinceye kadar yalnız bırakmadı. Toprağa verilen Mustafa Efe Ergen için dualar edildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mustafa Efe Kuşadası Aydın 3. Sayfa Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title