Haberler

Kurbağa Adamlar Karadeniz'de Furkan'ı Aradı

BEŞİKTAŞ Arnavutköy'de denizde kaybolan Furkan Yıldırım'ı arama çalışmalarına kurbağa adamlar dahil oldu.

BEŞİKTAŞ Arnavutköy'de denizde kaybolan Furkan Yıldırım'ı arama çalışmalarına kurbağa adamlar dahil oldu. Kurbağa adamlar Arnavutköy Karaburun, Kilyos ve Şile'de dalışlar gerçekleştirdi. Yaklaşık 2 saat süren su altındaki aramalardan sonuç çıkmadı; anne Kezban Yıldırım gözyaşlarına boğuldu.

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinliğine katılmak için arkadaşları ile Beşiktaş'a gelen Furkan Yıldırım, Arnavutköy Akıntı Burnunda akıntıya kapılarak kayboldu. Furkan Yıldırım'ı arama çalışmaları 27 gündür aralıksız sürüyor. Dünkü aramalarda İstanbul Boğazı gemi trafiğine kapatılarak yapıldı. Deniz Kuvvetlerine ait A-1580 borda numaralı arama kurtarma gemisi Arnavutköy Akıntı Burnunda arama yaptı. Aramalardan herhangi bir sonuç alınamadı. Deniz Kuvvetleri Komutanlığı'nın boğazın kuzeyinde arama yapılmasına dair raporu doğrultusunda, bugünkü aramalar Karadeniz'de 3 noktada gerçekleştirildi. Sahil Güvenlik Komutanlığı'nın kurbağa adamları; Arnavutköy Karaburun, Kilyos ve Şile'de Furkan Yıldırım'ı aradı.

DALIŞLAR DA SONUÇ VERMEDİ

10 kurbağa adamdan 6'sı Karaburun'da, 2'si Kilyos'ta, 2'si de Şile bölgesinde eş zamanlı olarak yaklaşık 2 saat boyunca dalış yaptı. Kurbağa adamların yaptıkları dalışlar sonuç vermedi.

BİR AN OLSUN GÖZLERİNİ DENİZDEN AYIRMADILAR

Arnavutköy Karaburun'daki aramaları Furkan'ın ailesi ve yakınları da izledi. Anne Kezban ile baba Memduh Yıldırım denizden bir an olsun gözünü ayırmadı. Arama çalışması sonra anne Kezban Yıldırım'ın gözyaşlarına boğuldu.

MARMARA DENİZİ'NDE DE ARAMA YAPILACAK

Ayrıca bugün Sahil Güvenlik botları deniz yüzeyinde de çalışma yaptı. Yüzeyde yapılan aramaların gün batımına kadar süreceği, yarın da kurbağa adamların Mamara Denizi'nde arama çalışması yapacağı öğrenildi.

- İstanbul

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Furkan Yıldırım Arnavutköy Karaburun Beşiktaş Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title