Haberler

Kupalar Beylikdüzü'nde Kalktı

Güncelleme:

Beylikdüzü Kültür Merkezi'nde düzenlenen ödül töreninde öğrenciler, başarılarıyla yöneticileri ve öğretmenleri sevindirdi.

"Beylikdüzü'nden Milli Takıma" Projesi kapsamında ilçede 2012-2013 eğitim-öğretim yılında başarılı olan okul takımlarına madalya ve kupaları Beylikdüzü Belediyesi Kültür Merkezi'nde verildi.

Beylikdüzü'nde 2012-2013 eğitim-öğretim yılında okullar arası yapılan şampiyonalarda başarılı olan okul takımlarına madalya ve kupaları verildi. Törende konuşan Beylikdüzü Belediye Başkan Yardımcısı Efrahim Yeşil, başarılı öğrencilere Belediye Başkanı Yusuf Uzun'un selamını iletti. Başkan Uzun'un eğitime ve spora büyük önem verdiğini dile getiren Yeşil, okulların spor faaliyetlerinde destek olmaya devam edeceklerini ifade etti. Belediyenin yaz spor okullarındaki branşları daha da genişleterek, öğrencilere yine spor yapmalarına imkan tanıyacaklarını belirten Yeşil, başarılarından dolayı öğrencileri, öğretmenleri ve ailelerini kutladı.

Spor Hayatın Her Alanında Başarıyı Getirir

Törende konuşan Beylikdüzü İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Hacıoğlu ise Atatürk'ün zeki, çevik, ahlaklı sporcular istediğini, gençlerin bu sözü hiçbir zaman unutmamalarını istedi. Ülkenin ayağı sağlam şekilde yere basan, bilgili, eğitimli, ahlaklı gençler sayesinde yüceleceğini dile getiren Hacıoğlu, sporda da bu olguların başarıyı getireceğinin altını çizdi. Eğitimi vermiş olduğu destek ile Beylikdüzü'nün eğitim ve spor alanında göstermiş olduğu başarıya katkı sağlayan Başkan Uzun'a da teşekkür eden Hacıoğlu, öğrencileri de başarılarından dolayı kutladı.

Kupa ve Madalyalar Sahiplerini Buldu

Yapılan konuşmalar ve öğrenciler tarafından hazırlanan mini konser sonrası okullar arası yapılan müsabakalarda dereceye giren okul takımlarına madalya ve kupaları verildi. Başkan Yardımcıları İsmail Yalçın, Efrahim Yeşil, Başkan Danışmanı Av. Ercan Ay, Belediye Meclis Üyeleri Ebru Habip ve Gülhan İbracık, İlçe milli Eğitim Müdürü Ahmet Hacıoğlu ve şube müdürleri öğrencilere madalya ve kupalarını verdi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Beylikdüzü Belediyesi Ahmet Hacıoğlu Efrahim Yeşil Yusuf Uzun Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

TV8.5 canlı izle! ŞAMPİYONLAR LİGİ TV8.5 CANLI 4K İZLE! 2024 TV8.5 HD kesintisiz donmadan canlı izle linki! TV 8.5 (TV 8 Buçuk) Güncel HD frekans değerleri nedir? TV 8.5 Türksat uydu frekans, sembol oranı ve fec değerleri nedir? TV 8.5 canlı izleme linki! LA Clippers Dallas Mavericks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 1 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! Boston Celtics Miami Heat NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 1 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! Survivor eleme adayları kim? 1 Mayıs Çarşamba Survivor potada kimler var? Survivor Düello oyununu kim kazandı? 1 Mayıs Çarşamba 2024? Survivor kim kazandı? 1 Mayıs Çarşamba Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? TRT 1 ne zaman kuruldu? TRT kaç yıldır yayında bu yıl kaçıncı kuruluş yıl dönümü? Bir Sevdadır yok mu? Bir Sevdadır neden yok, bitti mi? Bir Sevdadır final mi yaptı 1 Mayıs Çarşamba? Şahane Hayatım final mi yapıyor? Şahane Hayatım bitiyor mu 2024? Sandık Kokusu final mi yapıyor? Sandık Kokusu bitiyor mu 2024? Taş Kağıt Makas final mi yapıyor? Taş Kağıt Makas bitiyor mu 2024? Kuruluş Osman final mi yapıyor? Kuruluş Osman bitiyor mu 2024? Sandık Kokusu 21. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 1 Mayıs Sandık Kokusu yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Taş Kağıt Makas 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 1 Mayıs Taş Kağıt Makas yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title