Haberler

Kulisleri Sallayan İddia: Oyuncu Meltem Cumbul, Seçimlerde Şişli'den Aday Olacak

Güncelleme:

İYİ Parti lideri Meral Akşener ile bir araya gelen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Şişli adayı olarak oyuncu Meltem Cumbul ismine karar verdi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in Ankara'daki evinde akşam yemeğinde buluşmasının ardından gece saatlerinde kulislere bomba gibi bir haber düştü. İddialara göre, oyuncu Meltem Cumbul seçimlerde Şişli'den aday gösterildi.

MELTEM CUMBUL ŞİŞLİ'DEN ADAY GÖSTERİLDİ

F5Haber'de yer alan habere göre; CHP'nin en çok merak edilen ilçesi ve İstanbul'un önemli ilçelerinden Şişli'de oyuncu Meltem Cumbul aday gösterildi.

Kulisleri Sallayan İddia: Oyuncu Meltem Cumbul, Seçimlerde Şişli'den Aday Olacak

YEMEKTE KARAR VERİLDİ

Akşam yemeğinde, başta İYİ Parti lideri Meral Akşener'in ikamet ettiği Üsküdar'ın da içinde yer aldığı İstanbul'un ilçeleri ile ilgili uzlaşma sağlandığı ve kurmayların yapılan anlaşmayı bugün protokole bağlayacağı öğrenildi.

Kulisleri Sallayan İddia: Oyuncu Meltem Cumbul, Seçimlerde Şişli'den Aday Olacak

SARIGÜL, ÇALIŞMALARINI HIZLANDIRDI

CHP'den Şişli için aday adaylığı başvurusu yapan Mustafa Sarıgül'ün aday olmasına sıcak bakılmamasının ardından ilçede çalışmalarını hızlandırdı. Sarıgül'ün Şişli'den başka yerde aday olmak istemediği ve aday gösterilmezse DSP ya da bağımsız olarak aday olacağı belirtilmişti.

Kaynak: Güncel

Meltem Cumbul Meral Akşener İYİ Parti Şişli Magazin Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (102)

Vatandas:

Bence banu alkan olmalıydı..

39
10
yanıtYanıtla
izmirli:

Onu izmire bekliyoruz

yanıt8
yanıt1
Dürbünlü:

Meltem hanımın bu hükümetin adamlarından daha dürüst çalışagına olan inancım tamdır.

17
29
yanıtYanıtla
ASLI:

MELTEM HANIM ÇOK BEĞENDİĞİM BİR OYUNCU. SİYASİ HAYATINDA BAŞARILAR DİLERİM. GENÇ KIZLARIN MELTEM HANIM GİBİ ÖRNEK ALABİLECEĞİ KİŞİLERİN DAHA ÇOK ÖN PLANDA OLMASI GEREKLİ.

11
32
yanıtYanıtla
...:

Meltem hanım gibi örnek mi olur arkadaş? Senin anana bacına örnek olsun bizimkilerden uzak olsun...

yanıt12
yanıt4
nurcan:

harika olur vallahi meltem cumbul u çok beğenirim kişiliğini de seviyorum

13
27
yanıtYanıtla
respect:

eğitimli, vizyon sahibi duyarlı sanatsal kimliğiyle çok başarılı olacağını düşünüyorum

13
27
yanıtYanıtla
qwerty:

oyunculuğu gerçekten kaliteli ahırda bi baygın rolü yapmış zannedersinki gerçekten bayılmış adam eviriyo çeviriyo hiiiiç banamısın demiyo öyle güzel oyuncu ben her gece seyrediyorum doyamıyorum oyunculuğuna:)))

yanıt14
yanıt6
Aklın baska yere calismasin:

Qwerty almanyayı yıllarca yöneten kadının kim olduğunu biliyomusun ulkemi yonetiyorum diyen bircok yoneticidende daha delikanliydi

yanıt1
yanıt2
QWERTY:

ha onunda filmleri varsa izleriz yani sıkıntı değil başka bi halta yaramazlar zaten film çevirirler güzel muamele ve oyunculuk yaparlar

yanıt0
yanıt0
Tüm 102 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title