Haberler

Küçük Kardeşleri Kaza Ayırdı

İzmir'in Bornova İlçesi'nde, iki kardeş, iddiaya göre kontrolsüz bir biçimde caddeye çıkınca kamyon altında kaldı.

İzmir'in Bornova İlçesi'nde, bisikletle gezintiye çıkan 10 yaşındaki Serkan ve 9 yaşındaki Oktay Keskin kardeşler, iddiaya göre kontrolsüz bir biçimde caddeye çıkınca kamyon altında kaldı. Kamyonun tekerlekleri altında kalan küçük Serkan hayatını kaybederken kardeşi Oktay ağır yaralandı.

Kaza, bugün saat 16. 00 sıralarında, Pınarbaşı Semti Kemalpaşa Caddesi Pınar Süt Tesisleri önünde meydana geldi. Bisikletle gezintiye çıkan Pınarbaşı Batıçim İlköğretim Okulu öğrencisi olan 10 yaşındaki Serkan ve 9 yaşındaki kardeşi Oktay Keskin, iddiaya göre kontrolsüz bir biçimde caddeye çıkınca, Kemalpaşa'dan Bornova yönüne giden Salih Bedir (48) yönetimindeki 55 K 20055 plakalı kamyonun altında kaldı. Kazayı gören çevredekilerin durumu bildirmesiyle gelen sağlık ekipleri kamyonun tekerleri altında kalarak yaklaşık 15 metre sürüklenen Serkan Keskin'in hayatını kaybettiğini belirledi. Sağlık ekipleri, ağır yaralanan Oktay Keskin'i yaptıkları ilk müdahalenin ardından ambulansla Ege Üniversitesi Hastanesi'ne kaldırdı. Burada tedavi altına alınan Oktay Keskin'in sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi.

BİR ANDA ÖNÜME ÇIKTILAR

Kaza sonrası şok yaşayan kamyon şoförü Salih Bedir, olay yerine toplanan vatandaşlardan korkup bir fabrikaya sığınarak polisi arayıp teslim oldu. Kamyon şoförü Bedir'in ilk ifadesinde, "Hiçbir şey anlamadım. Ara sokaktan bir anda önüme çıktılar. Frene bastım, ama kamyonu durduramadım ve çocuklara çarptım" dedi.

İki kardeşin bisikletleriyle gezintiye çıktığı ve Serkan Keskin'in Pınarbaşı Batıçim İlköğretim okulu 3'ncü sınıfta, kardeşi Oktay'ın ise aynı okulda 2'nci sınıfta öğrenci oldukları öğrenildi.

Şoför Bedir, polis tarafından gözaltına alınırken kazayla ilgili soruşturma başlatıldı. - İzmir

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title