Haberler

Kral Selman'dan dikkat çeken Türkiye çıkışı: Ben olduğum sürece yapamayacaklar

Güncelleme:

Suudi Arabistan Kralı Selman son dönemde yeniden inşa edilen Türkiye ile ilişkilerini bozmak isteyenlerin olduğunu söyledi. Selman, bu odaklara fırsat vermeyeceklerini belirterek, "Ben ve Erdoğan olduğu sürece iki ülkenin arasını bozmak isteyenler başarılı olmayacak." dedi.

Türkiye ile Suudi Arabistan arasında 2018 yılında Suudi gazeteci Cemal Kaşıkçı'nın İstanbul'da öldürülmesinin ardından gerilen ilişkiler, yeni bir döneme girdi. Suudi Arabistan'da 2018'den beri uygulanan Türk ürünleri üzerindeki ambargolar kaldırıldı. Normalleşmeye başlayan ilişkilerle birlikte iki ülke arasındaki seyahat yasağı da kaldırılmıştı.

VELİAHT PRENS ANKARA'YI ZİYARET ETMİŞTİ

Suudi Arabistan Veliaht Prensi ve ülkenin fiili yöneticisi konumundaki Muhammed bin Selman da 22 Haziran'da resmi ziyarette bulunmak üzere Ankara'ya gelmişti. Selman, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde resmi törenle karşılanmış ve yapılan görüşmeler sonrası ortak bildiri yayımlanmıştı.

Kral Selman'dan dikkat çeken Türkiye çıkışı: Ben olduğum sürece yapamayacaklar

"ARAMIZI BOZMAK İSTEYENLER BAŞARILI OLAMAYACAK"

İki ülke arasındaki ilişkilerin yeniden inşa edilmesinin ardından yeni bir gelişme daha yaşandı. Suudi Arabistan Kralı Selman, Türkiye ile Suudi Arabistan arasındaki gerginlik iddialarına yönelik olarak "Ben ve Erdoğan olduğu sürece iki ülkenin arasını bozmak isteyenler başarılı olmayacak." ifadelerini kullandı.

Olgun Kızıltepe
Haberler.com - Güncel

Kral Selman Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (8)

polat tatar:

Kendin ile Erdoğan'a güvendiğin kadar Allâh'a güvensen zaten böyle olmazdı. Sizler gelip geçicisiniz.

598
121
yanıtYanıtla
MURAT ONCU:

Sen kafana göre takıl:))

198
65
yanıtYanıtla
Doğrucu Davud:

Yahu bu Kralın haberi yok galiba Ülkesi Türk mallarını boykot ediyor. Demans mı başlamış nedir

8
3
yanıtYanıtla
taner ipek:

Bu haber için biraz erken bence seçime yakın tekrar verin kralcılar çok unutkan

4
6
yanıtYanıtla
Umit Cetin:

müslüman kardeşimiz

2
4
yanıtYanıtla
Cengiz Suyla:

Ya git.. Biz senin gibi konuşanları çok gördük.. Her şeyin bir bitişi var??

3
0
yanıtYanıtla
Doğrucu Davud:

İyi de ülkende daha düne kadar türk mallarına gizliden ambargo uyguluyirdunuz o zaman neredeydin Salman Efendi

1
1
yanıtYanıtla
Emirhan Cengiz:

inanan kaldı mı?

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title