Haberler

Ailesi koronavirüs olan öğrenci KPSS'ye ambulans ve polis eşliğinde getirildi

Güncelleme:

Aksaray'da ailesi koronavirüse yakalanan ve karantina ihlali nedeniyle KYK yurduna yerleştirilen İbrahim Özbek, kendi testi negatif olmasına rağmen ailesiyle birlikte izole altında tutulduğu için bugün gerçekleştirilen KPSS Öğretmenlik Alan Bilgisi Testi'ne ambulans ve polis eşliğinde getirildi.

Aksaray'da ailesi koronavirüse yakalanan ve KYK yurdunda karantinada tutulan İbrahim Özbek tüm yurtta yapılanKamu Personeli Seçme Sınavı'nın ( Kpss ) Öğretmenlik Alan Bilgisi Testine ambulansla getirildi. Özbek'in okula girişini görenlerin sosyal mesafe kuralına dikkat ettiği gözlendi.

NEGATİF OLMASINA RAĞMEN İZOLE ALTINDA TUTULUYOR

Kpss'nin Öğretmenlik Alan Bilgisi Testi bugün tüm yurtta yapılan oturumla gerçekleşti. Aksaray'da da sınava girecekler salonlara koronavirüs tedbirleri kapsamında alındı. Ailesi koranavirüse yakalanan ve kendi testi negatif olmasına rağmen izole altında olması gerekirken karantina ihlali nedeniyle yurda yerleştirilen İbrahim Özbek, yurttaki görevlileri KPSS'ye girmesi gerektiğini söyledi.

TÜM SAĞLIK ÇALIŞANLARINA TEŞEKKÜR ETTİ

İbrahim Ö., ambulansla, karantinadan kaçma ihtimaline karşı da polis eşliğinde sınava gireceği Aksaray Üniversitesi Sosyal Bilimler Yüksekokulu'na getirildi. Sınavdan sonra tekrar yurda götürüleceği belirtilen İbrahim Özbek, "112 ve polis ekiplerine yardımları için teşekkür ediyorum" dedi.

Okul önlerinde bekleyen veliler ise sosyal mesafeye uymaları konusunda polis tarafından uyarıldı.

Ailesi koronavirüs olan öğrenci KPSS'ye ambulans ve polis eşliğinde getirildi

Ailesi koronavirüs olan öğrenci KPSS'ye ambulans ve polis eşliğinde getirildi

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

İbrahim Özbek KPSS Haberler

Görüntü Türkiye'den! Ağaçtaki dev yılanı görenler gerçek olduğuna inanamıyor

Görüntü Türkiye'den! Ağaçtaki dev yılanı görenler gerçek olduğuna inanamıyor

'Lig'in en iyi antrenörü benim' diyordu! Çalıştırdığı 2 takım da küme düştü

"Lig'in en iyi antrenörü benim" diyordu! Çalıştırdığı 2 takım da küme düştü

Sokak hayvanlarıyla ilgili çarpıcı anket! Üç kişiden ikisi 'Çözüm kısırlaştırma' diyor

Sokak hayvanlarıyla ilgili çarpıcı anket! Üç kişiden ikisi "Çözüm kısırlaştırma" diyor

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin yeni müfredatı onayladı

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin yeni müfredatı onayladı

500

Yorumlar (1)

Büşra:

Liseyi bitirdikten 17 sene sonra 2016da KPSSden, 68-69 arası bir puan aldım. Baktım ki işsizlik kasten mevcudiyeti korunan bir veri. İşsizlerin varlığını göstererek işçinin daha az ücret almaya razı ediyor işveren ve devlet bir olmuşlar, bütünlüklerini kimse bozamıyor ve işsizler birliğe hiç katılamıyor. Çalışma süresi kısaltılsa işçi ihtiyacı artar ve koşul iyileşir. Buna rağmen sahte istatistiklerle sürekli azalttıklarını öne sürüyorlar. Anladım ki maaşları Allah için haram. Ateşe girmemeyi seçtim.

3
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title