Haberler

Köyceğiz? de Taşan Dere Sularına Kapılıp Öldü

Muğla'nın Köyceğiz İlçesi'nde sağanakla birlikte dağ eteklerinden inen sularla kabaran dere taştı.

Muğla'nın Köyceğiz İlçesi'nde sağanakla birlikte dağ eteklerinden inen sularla kabaran dere taştı. Dere yakınındaki arazisini kontrol etmek için akşam yola çıkan 63 yaşındaki Ali Kaplan, taşkın sularına kapılarak yaşamını yitirdi. Eve dönmemesi üzerine yakınlarının aradığı Aslan'ın cesedi dün bulundu, otopsi için Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Kent genelinde önceki gün öğleden sonra aralıklarla sağanağa dönüşen yağmur, hayatı olumsuz etkiliyor. Sağanak yağmur nedeniyle özellikle Köyceğiz olmak üzere Ortaca ve Dalaman ilçelerinde zemin katta kalan bazı evlerle tarım arazilerini su bastı. Köyceğiz'in Kavakarası Mahallesi'nde yaşayan evli 2 çocuk babası işçi emeklisi Ali Kaplan, bir süre kahvede oturup önceki akşam saat 23.30 sıralarında yağışlı havada arazilerini kontrol edeceğini söyleyerek Göllük Mevkii'ne yola çıktı. Kaplan, sağanakla birlikte dağ eteklerinden inen suların taşırdığı derenin sularına kapıldı. Yakınları, Kaplan'ın evine dönmemesi üzerine merak etti. Bazı mahalle sakinlerinin de katıldığı çalışma sonrası Kaplan'ın cesedi, dün saat 07.30'da, mahalle dışında, arazisinden 400 metre uzaklıkta bulundu. İhbar üzerine olay yerine gelen jandarmanın kontrolünde, Kaplan'ın suda boğularak öldüğü saptandı. Yapılan inceleme sonrası Ali Kaplan'ın cesedi kesin ölüm nedenini belirlenmesi için Muğla Adli Tıp Kurumuna gönderildi. Jandarma, olayla ilgili soruşturma başlattı. Kaplan'ın eşi ev kadını 58 yaşındaki Nuray Kaplan, "Eşim kendi arazilerimizi ve kardeşine ait olan arı kovanlarını kontrol etmek için dışarı çıktı. Bazen geç gelirdi. Kardeşlerini de aramamı istemezdi. Gece ilerleyen saatlerde eve gelmeyince merak ettim ve kaynımı aradım. Sonra aramaya çıktılar. Sabah da selde ölü bulundu" dedi.

Taşkını nedeniyle dereye yakın olan mahalledeki evlerde de su baskını yaşandı

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Adli Tıp Kurumu Ali Kaplan Köyceğiz Muğla Politika Güncel Haberler

Bayram namazında Gazze protestosu! Biden ve Netanyahu'nun yer aldığı pankartı taşladılar

Bayram namazında Gazze protestosu! Biden ve Netanyahu'nun yer aldığı pankartı taşladılar

Eylem Tok ve oğlu nasıl yakalandı? 20 gün önce atılan imza, firarın sonunu getirmiş

Eylem Tok ve oğlu nasıl yakalandı? 20 gün önce atılan imza, firarın sonunu getirmiş

15 yaşındaki Hacer, eski sevgilisi tarafından 120 bıçak darbesiyle öldürüldü

15 yaşındaki Hacer, eski sevgilisi tarafından 120 bıçak darbesiyle öldürüldü

Bakmadan Geçme

Eylem Tok ve oğlu yakalandı mı, nasıl yakalandı? Eylem Tok ve oğlu olayı ne, suçu nedir? Yurt dışı harç pulu ne kadar 2024? #9992 Yurt dışı çıkış harcına zam mı geldi? TV YAYIN AKIŞI 16 HAZİRAN: Bugün hangi diziler var? Bu akşam hangi diziler ve programlar var? Bayram tatilinde kargolar açık mı, çalışıyor mu? Kurban Bayramı haftası kargolar kapalı mı? Bayram tatilinde bankalar açık mı, çalışıyor mu? Kurban Bayramı haftası bankalar kapalı mı? Bayram tatilinde noterler açık mı, çalışıyor mu? Kurban Bayramı haftası noterler kapalı mı? Bayram tatilinde kargolar açık mı, çalışıyor mu? Kurban Bayramı haftası kargolar kapalı mı? Türkiye-Brezilya Voleybol Maçı Canlı İzle! Türkiye-Brezilya voleybol maçı saat kaçta? Türkiye-Brezilya voleybol maçı şifresiz canlı izle! Kurban Bayramı'nda eczaneler açık mı, kapalı mı? Bayram tatilinde nöbetçi eczane nerede? Kurban Bayramı'nda borsa açık mı, kapalı mı? Borsa bayramdan sonra ne zaman açılacak? Kurban Bayramı'nda eczaneler açık mı, kapalı mı? Bayram tatilinde nöbetçi eczane nerede? Kurban Bayramı'nda AVM'ler açık mı, kapalı mı? Bayram tatilinde alışveriş merkezleri çalışıyor mu? #128717 Kurban Bayramı'nda sağlık ocağı kapalı mı, açık mı? Bayram'da hastaneler, poliklinikler ve sağlık ocakları çalışıyor mu? Kurban eti buzdolabında saklanır mı? Kurban eti hemen buzdolabına konur mu, ne kadar bekletilir? Kurban Bayramı'nda borsa açık mı, kapalı mı? Borsa bayramdan sonra ne zaman açılacak?
Cumhur İttifakı'nda çatlak mı var? Devlet Bahçeli'den bayram sabahı çok net mesaj

Cumhur İttifakı'nda çatlak mı var? Devlet Bahçeli'den bayram sabahı çok net mesaj

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title